Ronnie Flex boycot 6 Inside na zwangerschapsnieuwtje

Rapper Ronnie Flex wil niets meer te maken hebben met Albert Verlinde en zijn programma 6 Inside. Hij is boos om een zwangerschapsnieuwtje dat dinsdag in de showrubriek zat. Dat vertelde de showkenner in de uitzending op SBS 6. Ex On The Beach-kandidate Nikki Ros zei in het programma dat ze zwanger is van Ronnie Flex en dat heeft alle media gehaald, waaronder concurrent RTL Boulevard. “Nikki postte in december foto’s dat ze op een bed zat met Ronnie Flex“, aldus Verlinde.

Destijds werd een intieme relatie ontkend. “Dan is altijd de grote vraag: wat is er in dat bed gebeurd? Nikki ging daar een beetje door en zegt: ‘Ik ben nu in verwachting.’ Daar heeft ze ook foto’s van gepost dat ze daar hoogzwanger zit. Ze zegt: ‘Het is van Ronnie.‘”

Verlinde zou eigenlijk live in de uitzending met Nikki praten. “Ze zou in deze uitzending aan de lijn komen, maar vlak van tevoren riep ze: ‘Nee, ik doe het toch niet.‘”

Gelukkig kon 6 Inside wel een kort, vooraf opgenomen voorgesprekje laten horen. “Ik reageer er niet op en ik ga er ook verder niet op in“, zegt Nikki eerst.

Een redacteur van 6 Inside: “Is het wel van Ronnie?

Nikki eerst ontwijkend: “Ik heb geen zin in gedoe. We zijn nu gewoon oké met elkaar, dus ik wil ook niet van: ‘Dat komt van Nikki en bla bla.’ Weet je wel?

De redacteur: “Oh, zo. Maar het is wel zo dus?

Nikki: “Ja, ha ha.”

Toen 6 Inside dat had losgepeuterd gingen overal alle alarmbellen af. Verlinde: “Het management van Ronnie was heel streng vandaag, ook naar ons. ‘We gaan jullie boycotten als je dit brengt!’ Maar goed, we hebben het nu gebracht.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen