Carlo en Irene vanavond samen in talkshow M

Carlo Boszhard en Irene Moors zitten vanavond opnieuw samen in een talkshow. Een maand na hun optreden bij Jinek maken ze nu hun opwachting bij M. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Het is geen geheim dat Carlo en Irene graag samen terug op de buis willen, en het liefst met een programma op de late zaterdagavond. Ze deden daartoe een oproep aan tafel bij Jinek, maar het lijkt erop dat geen enkele zender interesse heeft. Wellicht hebben ze vanavond meer nieuws.

Het duo zit echter niet aan tafel om daarover te praten, maar over hun persiflagecomedy De TV Kantine. Daarvan is momenteel het tiende seizoen te zien op RTL 4.

De TV Kantine ontving vorige week veel complimenten over de persiflage op RuPaul’s Drag Race. “Afgelopen weekend wisten Carlo en Irene de kijker wéér te verbazen door een waanzinnige persiflage op RuPaul’s Drag Race!

Daar wil M meer van weten. “Iemand zo precies persifleren, hoe doe je dat nou eigenlijk?

Ook Axel Rüger is vanavond te gast bij M. Het programma begint om 19.00 uur op NPO 1.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen