Carlo en Irene vanavond samen in talkshow M

Geplaatst op do 02 mei 2019 om 15:35

Carlo Boszhard en Irene Moors zitten vanavond opnieuw samen in een talkshow. Een maand na hun optreden bij Jinek maken ze nu hun opwachting bij M. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Het is geen geheim dat Carlo en Irene graag samen terug op de buis willen, en het liefst met een programma op de late zaterdagavond. Ze deden daartoe een oproep aan tafel bij Jinek, maar het lijkt erop dat geen enkele zender interesse heeft. Wellicht hebben ze vanavond meer nieuws.

Het duo zit echter niet aan tafel om daarover te praten, maar over hun persiflagecomedy De TV Kantine. Daarvan is momenteel het tiende seizoen te zien op RTL 4.

De TV Kantine ontving vorige week veel complimenten over de persiflage op RuPaul’s Drag Race. “Afgelopen weekend wisten Carlo en Irene de kijker wéér te verbazen door een waanzinnige persiflage op RuPaul’s Drag Race!

Daar wil M meer van weten. “Iemand zo precies persifleren, hoe doe je dat nou eigenlijk?

Ook Axel Rüger is vanavond te gast bij M. Het programma begint om 19.00 uur op NPO 1.

Foto: KRO-NCRV
24 Reacties op “Carlo en Irene vanavond samen in talkshow M”


 1. Dre

  Waarom is M nooit live? Weet iemand dat?

 2. Gwendolyn

  @Dre Omdat het vantevoren wordt opgenomen.

 3. Joost

  Geef deze twee nou geen podium…

 4. Mark

  M nooi live? Komt toch wel zo over. Er wordt iig niet in geknipt. Maar hoe zit dat dan met zo actueel mogelijk? Als er iets gebeurd zoals met Notre Dame vorige maand, kan er nooit live geschakeld worden.

 5. Thomas

  Toch mooi de tv-kantine. Wordt tenminste iets (grappigs) gecreëerd, ipv zielige mensen uitbuiten/exploiteren. Op naar seizoen 11 :)

 6. Norvo

  Ik ben hier voor de obligatoire “Irene kan niks!” posts. Nog niks? Okay.

 7. Bart

  Daar wil M graag meer van weten!

  Wat een onzin om zo een talkshow in de markt te zetten. Ik geef toe het is beter dan vorig seizoen maar gewoon niet goed genoeg. Zoek een 2e presentator bij DWDD en wissel het af. Kan ook qua omroep afwisselen. Ene helft van het jaar BNNVARA en andere helft KRO-NCRV.

 8. LLRV

  M is een verkoop show. En ja dat noem je ook een talkshow. Alle talkshows zijn tegenwoordig verkoop shows. Natuurlijk met BNers, die zorgen voor kijkcijfers en DIE hebben wat te verkopen of promoten, dus ook verkopen. En natuurlijk kunnen ze gelijktijdig politiek correcte bla bla uitstoten, ingaan op de hype van de dag en afgeven op alles wat niet (bah!) politiek correct is. En niets is zo erg als de waarheid, buiten de randstad-BNer-bubbel is de waarheid en hoog goed. Niet zo in een BNer talkshow.
  Dus hoeft een talkshow ook niet live te zijn. Men hoeft ook niet live op iets te reageren of live te schakelen bij dringende gebeurtenissen. Verkoop shows moet je scripten, dat is goed voor de producten en voorkomt dat BNers pissig worden als hun onderwerp, eh product niet optimaal wordt behandelt. Live is dus overbodig maar om nou te stellen dat er niet in geknipt wordt??? Als het niet overduidelijk is dat er niet in geknipt wordt – en dat zou idioot slecht zijn – betekent dat natuurlijk niet dat er niet in geknipt is, maar dat is logisch …

 9. Daan

  Zou toch leuk zijn Life & Cooking terug op de zondagmiddag bij RTL 4 18:05 – 19:25
  ook met Rudolf de Kok. In een nieuwe frisse warme gezellige studio.
  Peter is de laatste tijd zo goed bezig dus wie weet haalt ie hun ook weer terug.
  Ik zit vanavond voor M met het nieuws.

 10. Bart

  @Daan Dan zou het van 16.00/16.30 tot 18.00 moeten. RTL gaat niet meer afwijken van Boulevard om 18.30u. Ook in het weekend niet. Het zou leuk zijn als het terug komt maar prioriteit van RTL ligt niet bij de zondagmiddag en de late zaterdagavond. Wel zonde want ik vind zaterdagavond om 22.30u al in de herhaalstand wel erg vroeg.

 11. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Irene Moors heeft een mooi karakter.
  Dat zie je gelijk.
  En met Carlo of zonder Carlo, het zal ons boeien,
  als Irene maar weer terugkeert op de televisie met een wekelijks programma.
  De hele Petteflet gaat zitten duimen voor Irene Moors

 12. Joost

  M is wel live hoor! Staat alleen niet in beeld. Ben er een aantal keer geweest.

 13. Tjalk

  Life and cooking – life 4 you terug zou geweldig zijn. Mis dat toch af en toe op de zondagmiddag.

 14. JdM

  M is absoluut NIET live. De ondertiteling voor slechthorenden is sneller dan de gesproken tekst. Test het zelf maar.

 15. Max

  Die 2 zijn zo jaren ’80……

 16. Reageerder

  Om er ondertiteling voor doven bij te doen zenden ze het live met vertraging uit.

 17. Anonymouse

  Net als DWDD, Pauw en Jinek wordt ook M uitgezonden met 1,5 minuut / 2 minuut vertraging om de ondertiteling er (semi-)live bij te kunnen doen.

 18. LLRV

  Een programma is zeker live: “ELKE ZATERDAGAVOND LAAAAAAAIIIIIIFFFF” schreeuwt een mevr. al jaren.

 19. Daan

  He jammer geen nieuws over life & Cooking het ging alleen over de tv kantine

 20. Astrid

  Of je nou zuur wil doen of niet maar dit blijft een ijzersterk duo en wat mij betreft is er nog steeds geen duo dat ze kan vervangen of aan de chemie die ze hebben kan tippen en dus verdienen ze wat mij betreft nog steeds ergens een plekje achter een tafel samen.

 21. XXXL

  Waarom gaan die twee bejaarden niet lekker naar de Bingo!!

 22. Pim

  Geweldig duo

 23. Cathy

  Irene toch niet weer ..

 24. Meneer Kaktus

  fee ffe ere de e. Ee eeefe. Ev d def fee ef r f ee. Ff rf e f f f. v fr dd. F f. Fr. D cdc čde d D. vbfbfv rfevrfveevd ee de. D e d ed ed ede dvde vd ed. D e ee. Dde d e de de de e de e d we. D ee. D. Evd f d. 2wewwwdewd ee de de. De. E d ede d e. Dd ee de de e de de de. D dw

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.