Radio Veronica mikt nog meer op Veronica Inside

Geplaatst op Thu 02 May 2019 om 14:45

Radio Veronica vaart bijzonder wel bij de nieuwe middagshow Veronica Inside met Wilfred Genee. Om meer te profiteren van het succes krijgt het programma een vier uur durende herhaaluitzending op zaterdag. Dat heeft de zender laten weten. Het beste van Veronica Inside is voortaan elke zaterdag van 8 tot 12 uur op zender. “Het weekend van Veronica heeft een nieuwe invulling gekregen om nog beter te voldoen aan de behoeften van onze luisteraars“, zegt zenderbaas Florent Luyckx.

De hele weekendprogrammering gaat op de schop. “Zaterdagochtend kunnen luisteraars nu lekker nagenieten met de beste fragmenten van Veronica Inside en zondagochtend kunnen zij hun favoriete 80’s hits aanvragen tijdens Epic 80’s non-stop.

Hij besluit: “Dit in combinatie met de shows van Lindo, Jasper, Maurice en Jurjen zorgt ervoor dat de nieuwe weekendprogrammering staat als een huis.”

Weekendprogrammering Radio Veronica:

Zaterdag:
08.00 – 12.00: Het beste van Veronica Inside
12.00 – 15.00: Lindo Duvall
15.00 – 18.00: Jasper de Vries
18.00 – 21.00: Maurice Verschuuren
21.00 – 00.00: Jurjen Gofers

Zondag:
08.00 – 12.00: Epic 80s non-stop
12.00 – 15.00: Lindo Duvall
15.00 – 18.00: Jasper de Vries
18.00 – 21.00: Maurice Verschuuren
21.00 – 00.00: Jurjen Gofers

Foto: Radio Veronica
32 Reacties op “Radio Veronica mikt nog meer op Veronica Inside”


 1. Leo

  Gelukkig was Wilfred nog niet genoeg te horen of te zien in de media….haha. ;)
  Nee hoor, gelijk hebben ze bij Radio Veronica!

 2. Maxer

  Je kunt een koe net zolang (uit)melken tot ie naar de slacht gaat.

 3. Gerit

  Giel gaat daar toch weg als we geruchten mogen geloven vandaar dat ze zijn best of show op zaterdag hebben geschrapt

 4. Ron

  Giel gaat nergens heen. De weekprogrammering staat als een huis. Met de aanpassing van de weekendprogrammering willen ze meer de focus leggen op VI. Zal me ook niets verbazen dat dit programma uiteindelijk helemaal naar het weekend verhuist. Past het ook beter.

 5. RaymondVL

  Niets nieuws. Deed Radio Veronica al met Somertijd in het weekend. Tot een ietwat te enthousiaste zenderbaas Van Someren de laan uitgooide.

 6. Frits

  Off-topic, maar ik vraag me al heel lang af of je kan leven van alleen weekend show op de radio.
  Er zijn volgens mij zelfs presentatoren die alleen op zaterdag of zondag te horen zijn. Een twee urige werkweek dus …

 7. Wolter

  Veronica doet het beter, dus ook de radio!

 8. anonymous

  Hou op…

 9. Oerke

  @Frits: Nee, de meeste radio-dj’s kunnen niet rondkomen van alleen hun programma. De meeste dj’s hebben een heeeeel bescheiden salaris en moeten bijbeunen om rond te komen. Dat geldt uiteraard niet voor enkele mensen die door Talpa als “sterren” worden gezien (Genee verdient 7 ton, Beelen bijna 3 ton)

 10. Bart

  @Ron Wat je bron dat Giel niet weggaat bij Veronica? Wedden dat hij wel gaat? Nu nog niet maar gaat niet lang meer duren daar voor Giel.

 11. ano@niem.nl

  Deed men dit bij 538 ook al niet met de programma’s van Edwin Evers… Duurt niet lang mee aleer Genee er mee stopt en Evers het overneemt.

 12. Frits

  Bedankt Oerke. Ergens vind ik dat best een geruststelling.

 13. Fox Mulder

  Herhalingen zijn voor een live radiozender meestal geen goede voorbode.

 14. Ds. Remzaad

  Zwaktebod dit soort herhalingen. Zit niemand op te wachten, goedkope zendervulling. Waarom geven ze geen jong talent de kans in het weekend?

 15. henk

  Veronica doet me helemaal niets. Vroeger, ja: als piraat waren ze smaakbepalend. Met het huidige format is en wordt het helemaal niks. Niet de moeite van het beluisteren waard.

 16. Ron

  @Bart: is gewoon grote onzin dat Giel weg gaat. En daar heb ik geen bron voor maar dat is zoals ik er over denk. Hij maakt een uitstekende ochtendshow.

 17. Patrick Kicken

  Ik gun m’n oude kluppie alle succes van de wereld, maar vrees met grote vreze dat ook dit niet het verschil gaat maken. Het is lood om oud ijzer. Het merk is inderdaad zijn magie kwijt. De luisteraar centraal stellen is het enige wat nog zou kunnen werken. Daar zou ik graag eens iets over horen, hoe zorgt Veronica er weer voor dat mensen zich thuis voelen bij die club.

 18. Ron

  Ik klets weer uit mijn nek, zoals altijd.

 19. Peter

  Giel is binnenkort gewoon exit. Die ochtendshow scoort niet wat men er van verwachtte. Giel is gepasseerd station. Daarnaast de akkevietjes mt Tim Knol, de kindermisbruikopmerking met Michael Jackson en laatst weer bij VI disrespect voor een gast. Giel heeft z’n kruid verschoten. En t contract loopt ook af.

 20. Suzanne

  @peter.
  Gaaaap.
  Wat kun jij slap l ullen man.
  Ik ben petermoe.

 21. Ron

  Ze hebben niet zoveel keus als ze Giel laten gaan. Evers gaat nooit een ochtendshow meer maken. Ruud de Wild zit prima bij de NPO. Ze moeten dan wel een A-naam hebben, maar daar ontbreekt er aan. Alles zit vastgeroest overal.

 22. Peter

  Ga jij maar afwasssn Suzanne want verstand van media heb je niet

 23. No. 14

  programma’s herhalen op de radio? Dat deden ze al met de muziek!

 24. Bart

  @Ron Geloof me nu als ik zeg dat Giel gaat.
  Veronica en Giel is geen match en niet meer welke kant de zender op gaat.
  Giel is ook geen A naam meer.

 25. Joop55

  Veronica staat kansloos t.o.v. Radio 10, en R10 op zijn beurt weer tegenover NPO Radio 2,kortom Talpa kan weer lekker janken dat ze geen meer station hebben dat de nummer 1.

 26. Leo

  Joop55, je komt een beetje over als een mongooI.

 27. Kans

  Een beetje??

 28. Derk

  Pfffff. Trieste reacties. Vooral Wolter.

 29. Ron

  Bart, daar zijn geen bewijzen voor dat hij vertrekt. Of heb je inside info?

 30. Peter

  Er is niks zeker. Maar met logisch nadenken kan je niet ontkrnnen dat de luistercijfers in de ochtend niet zijn verbeterd met de komst van Giel. Tel daar bij op dat hij niet echt geliefd meer is bij diverse artiesten ( waaronder Tim Knol), collega DJ’s zoals de sidekicks van VI Radio en ook bij de luisteraar.
  En zijn contract moet verlengd worden bijna. Dus of dat gaat gebeuren…

 31. Bart

  @Ron Daar is op dit moment geen bewijs voor maar als je de lijn een beetje volgt dan kun je dit nu al wel voorspellen.

 32. Ron

  Het ligt er ook aan waar Veronica de lat heeft gelegd qua hoogte van de luistercijfers. Het is een niche in de Talpa Radio group. Als hij nou bij 538 of Radio 10 gezeten zou hebben zouden zijn luistercijfers misschien wel heel slecht zijn, maar voor een zender als Veronica juist misschien wel weer goed. Het ligt er aan welke ambitie je na streeft met dit station. Wil je altijd het kleine broertje blijven of wil je echt wat hoger op. Dan zijn de luistercijfers van Giel misschien te laag. Maar dat wil nog niet direct zeggen of hij moet vertrekken….Ze hebben zoals gezegd niet zoveel keus voor een vervanger die wel dat verschil kan maken…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.