Carlo en Irene herhalen bij Jinek wens voor late show

Geplaatst op Sat 30 Mar 2019 om 10:00

Carlo Boszhard en Irene Moors herhaalden vrijdagavond in de talkshow van Eva Jinek hun wens voor een programma op de late avond. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Moors deed in januari een open sollicitatie voor een zaterdagavondshow van 22.00 tot 00.00 uur met haar collega Boszhard, maar er is nog geen interesse getoond. “Ik hoop dat we niet alleen nog maar met een pruik op te zien zijn, maar dat we onszelf ook nog kunnen laten zien zonder pruik“, zegt ze nu.

Boszhard beaamt dat. “Ik weet niet of dat ons gegund wordt. Wij hebben ochtend-tv gedaan, we hebben middag-tv gedaan en De TV Kantine. Er is een tendens in Nederland dat elke talkshow op de late avond is met dit format. Je hebt Barend & Van Dorp gehad, toen Pauw & Witteman en nu jij dus. Heel leuk, maar ik denk juist dat je als een andere omroep daar recht tegenover níet zoiets moet programmeren.

Je moet een ander soort geluid geven, aldus Boszhard. “En ik denk juist dat Irene en Carlo dat samen zouden kunnen doen. Het is onze droom en wens om met late night een andere sfeer te creëren dan wat er nu al is op late-night-gebied. Dat moet ons gegund worden en er moet plek voor zijn, maar daar zou ik wel voor willen strijden.”

Eva Jinek: “De beste pitch die ik in lange tijd heb gehoord. Ik hoop dat mensen hebben geluisterd en ik gun het jullie ook van harte. Rechtstreeks tegenover het programma Jinek geprogrammeerd.”

Irene Moors: “We hebben het hier niet over dagelijks, hè, want dat is echt… Chapeau! Eigenlijk het liefst op zaterdag.

Het is niet duidelijk hoe Peter van der Vorst, de nieuwe tv-baas van RTL, hierover denkt. Hij beslist uiteindelijk of Carlo en Irene een show mogen gaan maken op de late avond.

Lees ook:
Carlo en Irene willen zaterdagshow van tien tot twaalf (29 januari)
Nog steeds geen tv-aanbieding voor Carlo en Irene (28 maart)

Foto: KRO-NCRV
53 Reacties op “Carlo en Irene herhalen bij Jinek wens voor late show”


 1. Mark

  Het tijdperk Carlo en Irene is definitief voorbij.

 2. Anna

  Die 2 worden een beetje triest.
  Een beetje boel triest!

 3. Annoniemus

  Een smeekbede om op de buis te blijven , treurigheid in optimaforma !

 4. Danny

  Onbegrijpelijk dat die 2 zo in zichzelf geloven. Carlo en Irene vergane glorie. Los van elkaar scoren ze niet meer. Samen een talkshow gaat niet meer werken. Hier zit toch niemand meer op te wachten behalve wat eencelligen die zijn blijven hangen in de tv van de jaren 90,

 5. ICI London XS

  Deze site wordt bevolkt met mensen die vol zitten met haat en afgunst. Maar liever dat ze hier hun frustraties uiten dan dat ze op straat mensen lastig gaan vallen.

 6. Dennis

  ze spreken alleen hun wens uit.. niks mis mee.

  Ik denk dat Peter van der Vorst wel in hun zal geloven.

 7. MIchael

  Het mag van mij, dan weet ik dat de late avond in ieder geval niet naar RTL hoef te kijken. Dit is toch de vergane glorie ten top?

 8. DejaVuux

  Vergane glorie ten top

 9. Tims

  Nee hoor, ze herhaalden het niet, ze werden er wederom naar gevraagd. Dat is echt iets anders.

 10. Tina

  Joh die zijn allang in gesprek hierover met zowel RTL als SBS. Kwestie van tijd!

 11. Tessa

  Jaa geef ze nog een kans! Love Carlo & Irene!

 12. Tessa

  Jaa geef ze nog een kans! Love Carlo & Irene.

 13. Zomaar

  Met wat cynisme en baldadigheid kan het wel wat worden.
  Carlo heeft het talent voor dat.

 14. Curryworst

  Hahaha, twee uitgerangeerde RTL’ers die niet alleen een late nightprogramma willen presenteren maar ook nog eens op de zaterdagavond.
  Is dat arrogantie of domheid? Ik ben er nog niet uit.

 15. Arie

  Heeft die overschatte Jinek, met haar 2 socialistische kompanen Twan Huys en Charles Groenhuijsen, nu al haar excuses aangeboden aan de Nederlandse kijkers, omdat zij jarenlang ons in de maling hebben genomen inzake het bashen van president Trump, als zou hij via Russische interventie via internet zijn verkiezing hebben gewonnen ?

  Het bleek een leugen dus. Jinek en haar linkse vriendjes zaten dus fout.

 16. Jelle

  Doe maar, op zaterdag, kan best leuk worden. Gewoon een paar maandjes. Mocht het niet werken, dan weten we dat ook weer.

 17. Ron

  Gewoon zondag vooravond. Late Night zie ik niet gebeuren en wat wil je daar dan in hemelsnaam gaan doen.

 18. anonymous

  Kleuter tv, zij moeten geen late show krijgen.

 19. Krispeijn van Nigtevecht-Zuid

  Ik solliciteer maandag naar een andere functie waarbij ik ALLEEN maar hoef te werken als deze 2 op tv zijn.

 20. anonymous

  Hun houdbaarheidsdatum is verstreken……al 20 jaar.

 21. anonymous

  Kleuter tv, zij moeten geen late show krijgen…

 22. Bertus

  Irene kan alleen helemaal niks, ik begrijp niet dat die vrouw niet iets achter de schermen gaat doen, zij heeft het gewoon niet! Zij dringt zichzelf op

 23. Erik

  Jammer blijven iconen uit mijn jeugd maar dit wordt triest.

 24. A.Zijn

  Carlo & Irene meteen die show geven. Zij zijn televisie! Lekker op de zaterdagavond van 22:00 tot 00:00 met de frequentie van hun middagshow. Het zaterdagavond gevoel met Carlo & Irene. TV Kantine hier onderdeel van maken. Een show met een mengeling van een praatprogramma,quiz,muziek en spel en liveschakelingen op locatie. Ouderwets/niet overgeproduceerd amusement.

 25. openbaar soliciteren voor dummy's

  Gewoon de Nederlandse kijker niet meer belasten met deze personen. Het was 30 jaar geleden mooi geweest. Daarna was het geklungel en gedoe.

 26. Meneer Kaktus

  Dat gedateerde tv kantine s toch ook inmiddels van ‘n ongekende trurgheid. Sodemieter alsjeblieft ‘n eind op, allebei. Drukke koters.

 27. Meneer Kaktus

  Treurgheid*

 28. Meneer Kaktus

  Godver!
  * t r e u r i g h e i d

 29. Edwin

  Alsjeblieft niet zeg!
  Boszhard af en toe als gast bij VI is het enige dat misschien nog enigszins de moeite van het kijken waard is.
  Voor Irene is het echt over en uit.

 30. Peter

  A.Zijn. Volkomen met je eens. Kan best hartstikke leuk worden. Een amusementsprogramma in de stijl van Life and Cooking, niet dat er op dat tijdstip een kok aanwezig moet zijn, maar dat was altijd een hartstikke leuk programma, en hier een item in plaatsen van de tv kantine. Dus niet een heel tv kantine programma, maar er een vast onderdeel van maken. Kan best leuk worden en lukt het niet, dan is het toch geprobeerd. Ik gun het ze wel.

 31. Joost

  Het is op het randje maar de gunfactor hebben ze nog wel. Nu gewoon doorpakken of niet meer over hebben.

 32. Curryworst

  A.Zijn
  Sat 30 Mar 2019 om 10:53
  Dus eigenlijk een soort Schreeuw van De Leeuw?
  En laat nu net Paul de Leeuw verkast zijn naar RTL. Vanavond start trouwens zijn zaterdagavondshow ‘Paul Pakt Uit’.
  Dus die wens van Carlo en Theemuts kunnen ze wel op hun buik schrijven.

 33. Meneer Kaktus

  Curryworst
  Sat 30 Mar 2019 om 11:30

  Theemuts. 🤣🤣🤣

 34. C

  In een format zoals Monte Carlo zou dit nog best wel eens kunnen werken. Inderdaad zoals a.zijn zegt: ouderwets zaterdagavond amusement, niet overgeproduceerd en lekker live. Zij zijn toch wel de koning en koningin van live televisie.

 35. K

  Dit moeten ze niet meer willen,eens waren zij leuk om naar te kijken, dat is nu niet meer het geval.

 36. bastiaan

  weg met die twee

 37. Bart

  @Ron Zondagmiddag gaat sowieso niet gebeuren. RTL4 gaat niet stoppen met de weekend Boulevards. Middag zou kunnen. Late night kan ook. Al ligt bij beide timeslots voor RTL niet de prioriteit.

 38. Lieke van Lexmond Lover

  Waarom niet op zondagavond van 21.30 tot 23.00 uur ? lekker om het weekend mee af te sluiten!

 39. Marc E. Putto

  Kan wel eens verrassend leuk en succesvol, uitpakken, zeker daar geen hond er thans in gelooft. Maandag – en vrijdagavond, perfect.

 40. Tim20 MJ

  Misschien lijft Linda ze wel in voor NET5. Elke donderdagavond tussen 21:00 en 22:30 bjvoorbeeld. Kan wel geinig zijn.

 41. liefkleinhertje

  Die Carlo was weer aardig aan het woord zelfs toen die gozer met leprahanden (Wibi) iets over Disney wilden vertellen wist ie hoe het beter moest.
  Binnenkort weer het songfestival kan die ook weer de zogenaamde deskundige uithangen.

 42. Quint

  Oohh god oma Moors wil weer eens wat. Mens ga lekker sokken breien voor je klein kinderen. Vermoeiend wijf. We leven niet meer in 1998 ofzo.

 43. Meneer Kaktus

  Bart
  Sat 30 Mar 2019 om 13:14
  Timeslots in je broekje

 44. Mark

  2 uur lang?! Dat houdt toch niemand vol? Een half uurtje is net te doen. Zie je bijvoorbeeld De Tv Kantine al 2 uur duren. Life & Cooking was ook alleen eerste helft leuk. Daarna modderde het maar een beetje aan.

 45. Paolo

  Zielig zo’n directe of verkapte sollicitatie van dit stel. Bij gebrek aan beter en aan fantasie blijven mensen te lang hangen of komen terug met een inmiddels afgezaagd en uitgemolken format.Misschien moeten ze toch vaker een goede film uitzenden, dat vult lekker zendtijd. Een goede filmtoelichting zoals ik dat bij de Belgen zag door een echte kenner, geen popi-jopie BN’er, van een oudbakken kaliber. Daar hebben we het ondertussen wel mee gehad. Die mensen moeten dat toch zelf ook zien, merken, en aanvoelen.

 46. Lies

  Ondanks de negatieve comments gun ik het deze twee van harte. Echter moeten ze wel beseffen dat ze geen late night material zijn. Fantastisch duo, kijk wat haalbaar en realistisch is. Wellicht weer een zondagmiddag show?

 47. Ranonkel12

  Eerst een wens uitspreken om vervolgens te zeggen “Dat moet ons gegund worden” tjonge tjonge. Zij kunnen beter optreden op campings en bejaardenhuizen. Daar zit het publiek waar zij thuis horen en de juiste doelgroep.

 48. cas

  Irene past precies in het rijtje Gordon en Wendy, in de jaren 90/00 misschien leuk en jong en gek maar nu al heeeel lang over de houdbaarheidsdatum.

 49. Ron

  @Bart: zaterdag hoeft ook niet te vervallen, het zou dan alleen om de zondag editie gaan. Nou dat valt dan nog wel mee, en ze kunnen zoals eerder gezegd Boulevard ook verweven in die nieuwe show van ze. Er zat voorheen ook altijd veel show en entertainment nieuws in, zeker als er in het weekend ‘breaking news’ was gingen ze er daar al vast op in.

 50. Bart

  @Meneer Kaktus Ik heb gelijk
  @Ron Ja ik ben helemaal voor maar dat gaan ze nooit doen.
  @Peter en A.zijn Helemaal mee eens!

 51. A.Zijn

  Zo is De Tv Kantine toch wel op zn best. Die film/serie scenes en liedjes hoeven niet meer terug.

 52. BongoBob

  Met al die “sterren” bij RTL, kijkcijferkanonnen zender!

 53. Henk

  Carlo Boszhard lijdt aan grenzeloze zelfoverschatting

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.