Piet Paulusma verbijsterd over uitspraken Jan Slagter

Piet Paulusma is er verbijsterd over dat Jan Slagter vandaag in het AD roept dat hij te duur is voor Omroep MAX en hij dus waarschijnlijk niet aan de slag gaat voor de omroep. Dat heeft de weerman laten weten in Ekdom in de Morgen op Radio 10. Paulusma wil volgens Slagter te veel geld hebben. Is hij zo duur? “Dat geloof ik niet. Ik weet ook niet van dit hele verhaal af. Ik kwam gisteren van een verjaardag af en toen werd ik hiermee geconfronteerd, dus ik weet er helemaal niks van.”

De weerman vindt het ‘raar’. “Ik heb nooit ergens het onderste uit de kan gevraagd, maar het maakt niet uit. Ik heb het ook gelezen, dus ik moet vandaag ook even kijken wat er allemaal gebeurt. Ik wist ook niet wat ik zag.”

De wijze waarop Slagter dit in de openbaarheid brengt is vreemd, vindt Paulusma. “Je weet dat dit soort besprekingen gebeuren en er natuurlijk altijd gepraat wordt over hoe, wat en waar, maar ik had er wel zin in en ik heb nooit nee gezegd. Ik vind het dan ook jammer dat ik op dit moment niet meer weet dan ik weet.”

Hoe vaak heeft hij met Slagter gepraat? “Er is één gesprek geweest tussen mijn vertegenwoordiger en Jan. Ik weet niet wat er in de tussentijd gebeurd is.”

Betekent dit zijn exit van de nationale televisie? “Het zou ook zomaar alleen online kunnen worden. Er liggen allemaal aanbiedingen en er gaan meer gesprekken plaatsvinden, dus we wachten even af.”

Lees ook: Jan Slagter: ‘Piet Paulusma wil te veel geld van MAX’ (vanochtend)

Foto: SBS

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen