Ook André van Duin vindt Wat Een Verhaal heel slecht

Geplaatst op Thu 04 Apr 2019 om 12:00

André van Duin is het met Angela de Jong eens dat zijn programma Wat Een Verhaal een van de zeldzame missers van Omroep MAX is. Hij vindt de verhalen in de show niet heel sterk. Dat zei hij vanochtend onomwonden in de show van Gerard Ekdom op Radio 10. Ekdom besprak de tv-activiteiten van Van Duin, dus stipte hij ook Wat Een Verhaal aan. “Ja, Wat Een Verhaal, maar dat is niet zo’n succes, hè? Daar heb ik ook niet zo veel mee te maken“, antwoordde de komediant.

Van Duin en Anne-Marie Jung luisteren in het programma naar waargebeurde verhalen van gewone mensen. “Ik zit erbij en luister aan wat de mensen vertellen, maar verder heb ik geen… Het is mijn programma helemaal niet. Ik zit er wel bij, maar ik zit er niet in, zal ik maar zeggen.”

Is hij er met de haren bij gesleurd? “Eigenlijk wel, ja.

De inhoud is gewoon niet sterk genoeg, vindt Van Duin. “Ik zit erbij om die verhalen te horen en ik hoor ze ook voor het eerst en dan vind ik die verhaaltjes nou niet zo heel erg sterk, als ik heel erg eerlijk ben. Die kun je ook wel in kortere tijd vertellen, lijkt mij.”

Een nieuw seizoen ziet hij niet zitten. “Dat denk ik niet, nee.”

Wat Een Verhaal is elke zaterdag om 22.10 uur te zien op NPO 1.

Lees ook: Angela de Jong vindt MAX-show Wat Een Verhaal slecht (26 maart)

Foto: MAX / Roland J Reinders
8 Reacties op “Ook André van Duin vindt Wat Een Verhaal heel slecht”


 1. anoniem

  angela de jong

  in je krant AD staan geen advertenties

  wat is de reden

  ik denk de oplage…….

  angela doe daar wat aan……..in plaats van commentaar geven over TV…

 2. Paolo

  Helemaal niet erg, ze hebben het geprobeerd. Het is inderdaad bedroevend slecht. En zo is van Duin dan ook wel om dat toe te geven. Chapeau!

 3. Remi

  Grote klasse van van Duin !

 4. Kamikaze

  De verhalen zouden vermakelijk, maar ze worden verpest door het tergend langzame tempo. Twee verhalen per uitzending van 20 minuten is het maximale.

 5. Kamikaze

  Hm, die zin loopt niet. Herkansing:

  De verhalen zouden vermakelijk zijn als ze niet werden verpest door het tergend langzame tempo.

 6. Smulpaap

  hahaha Kamikaze, het wordt steeds lolliger hier

 7. Mark

  Ach, ze zaten nog met een gat van 20 minuten op de zaterdag, omdat ze moesten wachten tot Studio Sport van start kon gaan. Als Paul de Leeuw nou nog bij de NPO had gezeten, had je nog een combi van Even Tot Hier / De Kwis en wat wensen ertussendoor kunnen doen 1,5 uur lang, net zoals op 4. Als ik MAX was had ik Hendrik Groen herhaald, dat haalt altijd wel 800.000. Ook kunnen ze een soort van Andere Tijden MAX doen, met hele oude zwart wit beelden van net voor of na de oorlog. Vinden kijkers ook altijd wel leuk. Toen ze op Omroep GLD ook al 2 jaar met veel succes.

 8. CreaBea

  ja op zich wel een leuk idee qua format: Het kwakje van Mark.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.