Ook André van Duin vindt Wat Een Verhaal heel slecht

André van Duin is het met Angela de Jong eens dat zijn programma Wat Een Verhaal een van de zeldzame missers van Omroep MAX is. Hij vindt de verhalen in de show niet heel sterk. Dat zei hij vanochtend onomwonden in de show van Gerard Ekdom op Radio 10. Ekdom besprak de tv-activiteiten van Van Duin, dus stipte hij ook Wat Een Verhaal aan. “Ja, Wat Een Verhaal, maar dat is niet zo’n succes, hè? Daar heb ik ook niet zo veel mee te maken“, antwoordde de komediant.

Van Duin en Anne-Marie Jung luisteren in het programma naar waargebeurde verhalen van gewone mensen. “Ik zit erbij en luister aan wat de mensen vertellen, maar verder heb ik geen… Het is mijn programma helemaal niet. Ik zit er wel bij, maar ik zit er niet in, zal ik maar zeggen.”

Is hij er met de haren bij gesleurd? “Eigenlijk wel, ja.

De inhoud is gewoon niet sterk genoeg, vindt Van Duin. “Ik zit erbij om die verhalen te horen en ik hoor ze ook voor het eerst en dan vind ik die verhaaltjes nou niet zo heel erg sterk, als ik heel erg eerlijk ben. Die kun je ook wel in kortere tijd vertellen, lijkt mij.”

Een nieuw seizoen ziet hij niet zitten. “Dat denk ik niet, nee.”

Wat Een Verhaal is elke zaterdag om 22.10 uur te zien op NPO 1.

Lees ook: Angela de Jong vindt MAX-show Wat Een Verhaal slecht (26 maart)

Foto: MAX / Roland J Reinders

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen