Geraldine Kemper maakt overstap naar RTL

Geraldine Kemper maakt per 1 juni de overstap van BNNVARA naar RTL. Ze gaat in ieder geval Expeditie Robinson Videoland presenteren en neemt de backstagerol over van Jamai bij The Voice of Holland. Dat heeft RTL zojuist laten weten. Peter van der Vorst, de nieuwe tv-baas van RTL, is heel blij met haar komst: “We hebben al heel lang een oogje op Geraldine. Ze heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een zeer veelzijdig en geliefd presentatrice en programmamaker.”

Hij vindt Kemper een geweldige tv-persoonlijkheid. “Ze is enthousiast, inhoudelijk sterk en niet bang om zichzelf te laten zien. Ik kijk er naar uit om de komende jaren samen met haar te gaan werken aan mooie nieuwe formats waarin ze haar talenten nóg verder kan ontplooien. Zowel op locatie als in de studio.

Zelf is Kemper ook lyrisch over haar overstap. “Het is tijd voor nieuwe kansen en ik heb hier zo veel zin in! Ik heb met heel veel plezier tien jaar bij BNNVARA gewerkt en prachtige programma’s mogen maken. Ik ben er opgegroeid en heb mezelf kunnen ontwikkelen.”

Het is even slikken om het warme nest te verlaten, maar ik ben klaar voor de volgende stap. Een nieuwe zender, nieuwe collega’s en geweldige nieuwe programma’s waar ik nog meer kan groeien. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij zowel de zender als Videoland.

De 29-jarige Geraldine Kemper won in 2009 het programma Sterretje Gezocht waarin BNNVARA op zoek ging naar nieuw presentatietalent. Voor diezelfde omroep maakt ze later programma’s als Try Before You Die, Spuiten en Slikken, Je Zal Het Maar Zijn, Misbruikt, Verkracht of niet en 3 op Reis.

Welke programma’s ze nog meer gaat doen bij RTL, wordt later bekendgemaakt.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen