Twan Huys vanavond in show Margriet van der Linden

Twan Huys zit vanavond, een maand na zijn ontslag bij RTL Late Night, in de talkshow van Margriet van der Linden. Hij zit aan tafel om over de Amerikaanse politiek te praten. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Huys heeft zich nog nergens laten interviewen over de dramatische wending in zijn tv-carrière. Hij verliet Nieuwsuur voor een commercieel avontuur bij RTL, maar flopte daar gigantisch en zit nu werkloos thuis. Van der Linden zal hem daar ongetwijfeld even naar vragen.

Het zal dus echter vooral gaan over de Amerikaanse politiek. “Wie wordt de voornaamste uitdager van Donald Trump in de race om het Amerikaanse presidentschap in 2020?”, wil M van hem weten.

Het worden spannende verkiezingen, aldus de redactie. “Nu oud-vicepresident Joe Biden lijkt af te vallen, vestigen de Democraten hun hoop op buitenstaander Pete Buttigieg. Twan Huys legt uit waarom.

Huys werd een maand geleden, op een zondag in het chique Okura Hotel in Amsterdam, ontslagen door RTL-baas Sven Sauvé. Een dag later presenteerde hij de allerlaatste aflevering van RTL Late Night met Twan Huys.

Wat Huys nu gaat doen is onbekend, maar wellicht geeft hij daar vanavond duidelijkheid over in M, om 19.00 uur op NPO 1.

Foto: RTL

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen