Het Parool over M: ‘Eens met andere recensenten’

Het Parool sluit zich aan bij de lovende kritieken over het tweede seizoen van M. Margriet van der Linden heeft de schroom van zich afgeworpen en nu werkt het wel. Dat schrijft tv-recensent Han Lips (ficitieve naam) in de krant. Lips realiseert zich zelf ook dat zijn mening een beetje mosterd na de maaltijd is na soortgelijke stukjes in het AD, de Volkskrant en NRC. “Lips wachtte met zijn oordeel tot na de eerste week, maar kan de meeste conclusies van zijn collega’s onderschrijven.

M steekt nu stukken beter in elkaar, zegt Lips. “De redactie zorgt voor leuke, actuele gasten. De nieuwe opzet met een conventionele, ovalen talkshowtafel komt minder geforceerd over.

Vorig jaar werd M nog half weggehoond. “Is Margriet van der Linden het bewijs dat een zenderbaas heus ook andere opties heeft dan het gezicht van een tegenvallende talkshow simpelweg vervangen?

Toch is er ruimte voor verbetering, aldus Lips. “Die ligt vooral bij Van der Linden, die iets te veel aan haar vragenlijst bleek vastgeplakt.

De Parool-column van Han Lips kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Kranten vinden M ineens veel meer lijken op DWDD (6 april)

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen