Domien walgt van Veronica-serie The Big Bang Theory

Domien Verschuuren begrijpt het succes van de Amerikaanse serie The Big Bang Theory op Veronica voor geen moer. Hij vindt de reeks echt verschrikkelijk. Dat zegt de Qmusic-presentator vandaag in het AD. Op de vraag wie van hem met pek en veren het land uit mag, antwoordt Verschuuren: “Ik zap op televisie weg bij The Big Bang Theory op Veronica. Dat heb ik nooit begrepen. En geloof me, ik heb het geprobeerd want ik ben gek op sitcoms. Waar de humor in deze serie zit, weet ik echt niet.

Waar heeft hij wél een poster van boven zijn bed? Van Edwin Evers. Althans, vroeger. “Die had een vriend van me gestolen uit een bushokje. Het was voor de campagne van zijn ochtendshow op Radio 538 in 2002. Ik was er supertrots op, want die poster was natuurlijk nergens te koop.”

Verder is hij, in tegenstelling tot Loretta Schrijver, een groot liefhebber van de Zuidas. “Ik ben groot fan van de Zuidas, het zakendistrict in Amsterdam.”

Sommige mensen vinden het niets meer dan een afschuwelijk hoopje hoogbouw bij elkaar, maar kijk eens goed. Er zitten zulke prachtige torens tussen. Neem The Rock, dat is toch een plaatje?

Het AD-interview met Domien Verschuuren kunt u lezen via Blendle.

Foto: Sophie Hemels, 3FM

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen