Loretta Schrijver niet blij met nieuwe locatie Koffietijd

Loretta Schrijver vindt de nieuwe studio van haar programma Koffietijd toch niet zo’n verbetering. Ze mist de gezelligheid van de villa in Eemnes. Dat zegt de presentatrice in de NCRV Gids. Koffietijd is, net als 5 Uur Live, verhuisd van de sfeervolle villa met grote tuin naar de gelikte studio in de kille zakenwijk Zuidas in Amsterdam. “De villa in Eemnes vond ik toch huiselijker en intiemer. En er was een grote tuin voor Flip. Maar goed, dat ben ik, ik moet altijd weer even mijn draai vinden.”

Er is geen weg meer terug: er is immers veel geld gestoken in de studio in het nieuwe hoofdkantoor van de Postcode Loterij. Schrijver zal er dus aan moeten wennen. “Maar goed, dat ben ik, ik moet altijd weer even mijn draai vinden.

Schrijver is geenszins van plan om te vertrekken bij de ochtendshow. “Het is ontzettend leuk om te maken, omdat het enorm afwisselend is.

Bovendien voelt ze zich erg thuis bij RTL 4. “Ik ben dertig jaar van mijn leven verbonden geweest aan deze zender, dus ik voel er enorm veel loyaliteit voor.

Heeft ze nog andere plannen? “Ik wil wil altijd nog een programma maken met dieren. Gewoon over de plek die ze in de maatschappij, de industrie, ons leven en ons denken innemen. Maar dat moet dan natuurlijk wel, net als Koffietijd, informatief én gezellig worden.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen