Loretta Schrijver niet blij met nieuwe locatie Koffietijd

Geplaatst op ma 25 mrt 2019 om 10:30

Loretta Schrijver vindt de nieuwe studio van haar programma Koffietijd toch niet zo’n verbetering. Ze mist de gezelligheid van de villa in Eemnes. Dat zegt de presentatrice in de NCRV Gids. Koffietijd is, net als 5 Uur Live, verhuisd van de sfeervolle villa met grote tuin naar de gelikte studio in de kille zakenwijk Zuidas in Amsterdam. “De villa in Eemnes vond ik toch huiselijker en intiemer. En er was een grote tuin voor Flip. Maar goed, dat ben ik, ik moet altijd weer even mijn draai vinden.”

Er is geen weg meer terug: er is immers veel geld gestoken in de studio in het nieuwe hoofdkantoor van de Postcode Loterij. Schrijver zal er dus aan moeten wennen. “Maar goed, dat ben ik, ik moet altijd weer even mijn draai vinden.

Schrijver is geenszins van plan om te vertrekken bij de ochtendshow. “Het is ontzettend leuk om te maken, omdat het enorm afwisselend is.

Bovendien voelt ze zich erg thuis bij RTL 4. “Ik ben dertig jaar van mijn leven verbonden geweest aan deze zender, dus ik voel er enorm veel loyaliteit voor.

Heeft ze nog andere plannen? “Ik wil wil altijd nog een programma maken met dieren. Gewoon over de plek die ze in de maatschappij, de industrie, ons leven en ons denken innemen. Maar dat moet dan natuurlijk wel, net als Koffietijd, informatief én gezellig worden.

Foto: RTL
24 Reacties op “Loretta Schrijver niet blij met nieuwe locatie Koffietijd”


 1. M.

  Loretta Schrijver hoort gewoon bij het nieuws, ik ben nooit gewend geraakt om zo’n kwaliteit vrouw zo’n stompzinnige programmatje te zien presenteren. breng haar terug naar het nieuws samen met Twan Huys.

 2. Trudy

  De meest slechte intervieuwster van de Tv…. Loretta zit altijd met spiek briefjes lacht als er niks te lachen valt om haar onkunde te verbergen…. is niet meer om aan te zien zo dik ……mens ga toch van de buis je bent over de datum…presenteren kan je niet laat dat aan iemand jong fris en knap over die verstand van zaken heeft zoals Daphne Bunskoek bv van RTL 4 …dat is pas een talkshowhost

 3. Bears’den

  Hahah Trudy..
  Heb je een slecht weekend gehad ofzo??

 4. Kijker

  De locatie is echt vreselijk! Geen uitstraling! Cameraplan klopt niet: hang heel veel remote camera’s op en we kunnen alles in beeld nemen. Zo werkt het niet! Beginnersfout! Gecombineerd met deze vreselijke locatie met zoveel sponsors die de dienst uitmaken! Dat is waar RTL mee bezig! Geld, geld geld! Jammer, jammer!

 5. Joost

  Ze mag wel oppassen dat ze binnenkort niet ontploft.

 6. Bart

  Een programma over en met dieren moet toch realiseren zijn vanuit de postcode loterij. Kan zo op zaterdagmiddag.

 7. Jeuk aan je hol? Klik hier

  Wat doet die ranzige soepkip sowieso op de publieke omroep?

 8. King Jaap

  Ik mis de Gouden Kooi ook :( wat een mooie locatie was dat zeg!

 9. rl

  @Trudy #Doeslief

 10. rl

  Loretta heeft helemaal gelijk. Koffietijd hoort niet thuis in een zakelijke omgeving. Mist nu enorm de gezelligheid.

 11. Erwin

  Jeetje, wat een kans. Als zij een programma op de NPO over dierendingetjes op locatie presenteert heb je een gouden formule.

 12. @Trudy

  Wat moet jij een zwaar leven hebben *Knuffel

 13. Ron

  Het is een te zakelijk ogende plek om vandaan uit te zenden inderdaad. Maar ze hebben de studio toch nog wel wat gezelligheid gegeven ondanks de plek.

 14. Reactie op Bears'den

  Jij bent zeker de leukste thuis met je alter ego Trudy

 15. Robert

  Ze heeft gelijk, maar ja de postcode loterij en wat aanverwante andere sponsors zijn de baas, de villa is inderdaad erg mooi.

 16. Flip de Beer

  Groot nieuws:

  Margriet van der Linden is al vanaf 1 april te zien met haar talkshow M. Dat heeft de KRO-NCRV maandag bekendgemaakt. De dagelijkse talkshow vervangt, net als vorig jaar, De Wereld Draait Door op NPO 1. Matthijs van Nieuwkerk is vanaf september weer terug met zijn show.

 17. zorro

  Zij is al jaren over de datum het wordt tijd dat zij naar een bejaarden tehuis gaat

 18. Coeus

  Ze heeft natuurlijk gelijk. Wat is dat programma voor de kijker: gezellig bij ‘vriendinnen’ thuis op de koffie. De vorige locatie communiceerde dat volledig: prettig huis met een fijne tuin. Alsof je inderdaad bij een vriendin gaat koffieleuten. En hoe hebben die genieën dat veranderd, waar zijn we nu als we met de dames een bakkie doen? Op de Zuidas! Communiceert niets anders dan keiharde zakelijkheid. Typisch voorbeeld van denken vanuit de betalende partij en niet vanuit de kijker.

 19. Whitedog

  Kille zaken wijk Zuid-As? het is hier helemaal niet kil, juist super sfeervol.

 20. Nesdag

  Joh rot dan toch op naar je kutdorp, dorpsgek. De randstad is niet voor iedereen gemaakt.

 21. RichardvdA

  Loretta, het is vast een leuke vrouw. Maar ben ik nou de enige die als ik haar hoor praten altijd het idee krijg dat ze met dubbele tong praat? Alsof ze een beetje teut is altijd. Ook met versprekingen en eeeeh eeeeh eeeh.

 22. Marc

  Daar heeft Loretta helemaal gelijk in, ik mis ook de gezelligheid van de Villa, waar ze nu zitten is kil en saai totaal geen uitstraling met dat hoge dak, en de gasten zijn ook sinds dat ze daar zitten erg saai!

 23. Gerrie Beukhof

  Welke man kijkt er nou naar koffietijd!?

 24. Katti

  Ik kijk nooit naar koffie tijd .maar wat een achterlijke reactie.s dat ze dik is en over de datum .die dat schrijven moeten zich zelf eens goed bekijken

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.