Dennis Schouten openhartig over TIA in 6 Inside

Dennis Schouten heeft maandagavond in de showprogramma’s van SBS 6, 6 Inside en Shownieuws, exclusief zijn verhaal gedaan over de TIA die hem onlangs trof. “Als je nu een mooie dag hebt probeer ik er nu wel iets meer van te genieten, want je weet niet hoe het morgen kan zijn“, aldus het tv-talent. Schouten schrok flink. “Het enige dat door mijn hoofd ging is dat mijn ex onlangs is overleden aan een hartstilstand. Dat is wel iets anders, maar ik dacht er wel direct aan.

Zij was ook heel jong. “Ik dacht: ik ga toch ook niet dood? Ik zat in de auto en kon niet meer praten. Je hebt het nooit meegemaakt, dus je bent in die zin wel in paniek.”

Hoe ging het precies? “Ik kan me nog herinneren dat we op een gegeven moment bij een carpoolplek in Harderwijk waren. Ik vroeg aan de cameraman: ‘Joh, is hier een soort verschil in hoogte, want ik voel iets?’ Op een gegeven moment wou ik wat zeggen, maar er kwam alleen maar ‘uh’ en ‘ah’ uit.”

Het praten lukte niet meer. Het moment dat het niet meer lukt om over te brengen wat in je hoofd zit naar je mond, heb ik nog nooit gehad. Dat was heel beangstigend.”

Schouten werd direct naar de eerste hulp gereden. Hij heeft geen schade overgehouden aan de TIA.

Lees ook: Dennis Schouten (23) wil weer aan het werk na TIA (vorige week)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen