Dennis Schouten (23) wil weer aan het werk na TIA

Dennis Schouten (23) wil volgende week weer aan het werk, nadat hij vorige week naar alle waarschijnlijkheid werd getroffen door een TIA. Dat zegt de verslaggever van PowNed en Veronica Inside in het AD. De jonge Tukker werd getroffen tijdens opnames voor VI. Hij maakte vorige week vrijdag een item met PEC Zwolle-voetballer Dico Koppers, toen hij plotseling onwel werd. Ze waren bezig te filmen in de auto van Koppers. “Het bouwde op, ik had opeens geen gevoel meer.

Het was bizar, aldus Schouten. “Langzaam trok het gevoel uit mijn lichaam, en daarna verloor ik ook mijn spraak.

Direct wist Schouten dat het foute boel was. Hij werd door zijn cameraman en Koppers met spoed naar de eerste hulp gereden, waar hij onderzocht werd. Waarschijnlijk ging het om een TIA, een lichte beroerte.

De prop was alweer weg toen de scans werden gemaakt. “Het was heel gek, dan wilde ik iets zeggen maar kwam er alleen maar ‘huhh’ uit. Het overkomt je. Enorm schrikken natuurlijk.

Het was extra schrikken voor Schouten, omdat zijn ex-vriendin Lotte van der Zee vorige maand overleed door een hartstilstand. “Ik moet eerlijk bekennen dat dat wel door mijn hoofd schoot, toen ik ook mijn spraak verloor.

Wanneer wil hij weer aan de slag? “Het is toch een teken van mijn lichaam. Daar moet je voorzichtig mee om gaan.

Veronica Inside-collega Johan Derksen kan momenteel ook niet werken. Hij is van de trap gevallen en ligt in het ziekenhuis.

Foto: SBS

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen