‘Caroline Tensen is een ongelofelijk leuk mens’

Het is een topzet van RTL 4 om Caroline Tensen aan de zender te binden. Het is namelijk een ongelofelijk leuk mens. Dat zegt tv-recensent Angela de Jong in haar column in het AD. Tensen, die in 2007 een vingertopje verloor, gaat allerlei programma’s maken voor RTL. “Het beste medianieuws van afgelopen week was zonder twijfel dat Caroline Tensen een contract heeft getekend bij RTL 4“, aldus een lyrische De Jong. “Bij de NPO was ze om onbegrijpelijke redenen vrij onzichtbaar.

De NPO heeft Tensen echter ondergewaardeerd, stelt La Jong in haar column (via Blendle). “Daar snapte ik helemaal niks van, omdat ik haar zo’n ongelofelijk leuk mens vind. Wie daaraan twijfelt zou de aflevering van Chantal blijft slapen in Carolines stacaravan in Zandvoort eens terug moeten kijken.

RTL 4 ziet de kwaliteiten van Tensen volgens haar wél. “Zij is als geen ander in staat om de connectie te maken met de kijker. Dat maakt haar de ideale presentatrice voor human interestprogramma’s.

Je kunt een goed gesprek met haar hebben, maar ook een gezellige avond in de kroeg, denkt De Jong. “Dan is ze ook nog eens prettig om naar te kijken zonder saai te zijn, want er sprankelt altijd iets ondeugends in haar ogen. Authentiek, dat is het woord hier. Kom daar eens om bij een hoop tv-sterren.”

Volkskrant-recensent Aaf Brandt Corstius is verbaasd over deze positieve column van De Jong. “Angela eindigt met de mededeling dat ze dolblij is dat Caroline het oude programma Het spijt me nieuw leven gaat inblazen. Als je zó blij bent dat Caroline Tensen op RTL het bosje-bloemen-en-aanbellen-format nieuw leven gaat inblazen – dan is het met de tv toch wel erg treurig gesteld“, schrijft ze.

Overigens verloor Tensen het vingertopje destijds omdat ze bleef hangen in een hekwerk. Het is wel weer aangehecht, maar hij functioneert niet meer als vanouds. Zo kan er geen nagel meer groeien.

Lees ook: RTL 4 zet Caroline Tensen op Het spijt me en Wie ben ik (vorige week)

Foto: Ruud Baan, AVROTROS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen