RTL 4 zet Caroline Tensen op Het spijt me en Wie ben ik

Caroline Tensen gaat naast Postcode Loterij Eén tegen 100 ook RTL Boulevard en haar vroegere tv-shows Wie Ben Ik en Het Spijt Me presenteren. Ze heeft zojuist een tweejarig contract ondertekend bij RTL. Dat heeft de zender laten weten. Tensen is blij met de kansen die RTL haar biedt. “Toen Postcode Loterij Eén tegen 100 naar RTL ging, ben ik met de zender in gesprek gegaan over meerdere programma’s. Ik vind het ontzettend leuk dat deze titels er nu liggen“, zegt de 55-jarige tv-ster.

Wie Ben Ik neemt ze over van Wendy van Dijk en Het Spijt Me blaast ze nieuw leven in. “Ik heb er zin in om met Tijl Beckand en Ruben Nicolai Wie Ben Ik? te gaan doen. Het Spijt Me zit in mijn hart dus dat we dat nieuw leven inblazen vind ik echt geweldig. En dat ik daarnaast zo nu en dan aan de desk sta bij RTL Boulevard is echt de kers op de taart. Ik ben een blij mens!

Peter van der Vorst, de nieuwe tv-baas van RTL, kijkt uit naar de hernieuwde samenwerking. “Caroline is al heel lang een van de meest geliefde presentatrices van Nederland. Ik ben er heel blij mee dat ze weer terugkeert bij RTL. Ze hóórt echt bij ons. Ze is een warme, enthousiaste persoonlijkheid, die heel dicht bij de kijker staat.”

Naast de vertrouwde titels die ze gaat presenteren, zullen we uiteraard ook nieuwe formats met haar ontwikkelen. Welkom thuis Caroline!

Carrière

De tv-carrière van Caroline Tensen start in 1986 als omroepster bij Veronica. In 1989 stapt ze over naar RTL Veronique, het latere RTL. Het grote publiek omarmt haar als ze in 1990 Wie ben ik? gaat doen met panelleden André van Duin en Ron Brandsteder. Hierna volgen grote shows als ‘Het spijt me’, ‘Liefde op het eerste gezicht’ en ‘Dat staat je goed’.

Sinds 2000 presenteert ze ‘Postcode Loterij Eén tegen 100’ en verhuist ze mee met dat programma naar de NCRV en later naar AVROTROS waarvoor ze ook diverse andere programma’s presenteert zoals ‘DNA Onbekend’.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen