Café Hendriks & Genee wordt zondagtalkshow

Geplaatst op wo 17 apr 2019 om 8:30

De talkshow van Wilfred Genee en Hélène Hendriks heeft een startdatum gekregen: 2 juni. Het betekent dat er definitief is gekozen voor een uitzendplek op de overvolle zondagavond. Dat bevestigt Veronica na berichtgeving in het AD. De zondagavond is sowieso al een bomvolle tv-avond, maar er zijn ook nog eens vier voetbaltalkshows te zien: Studio Voetbal, Rondo, Makkelijk Scoren en VTBL. Café Hendriks & Genee wordt een algemene talkshow met voetbal als onderdeel.

Er komen vooralsnog zes afleveringen op Veronica. Deze maand worden twee proefuitzendingen opgenomen in de studio.

Waar Genee’s andere talkshow Veronica Inside twee uur duurt, gaat zijn programma met Hendriks een uur duren. Op welk tijdstip de show komt te staan is nog niet bekend.

AD-diva Angela de Jong pleitte onlangs nog voor een actuele talkshow op de zondagavond, omdat die er nog niet is. Ze wil dan wel dat die uiterlijk om 22.00 uur begint, omdat ze op zondagavond wat vroeger naar bed gaat.

Foto: RTL
31 Reacties op “Café Hendriks & Genee wordt zondagtalkshow”


 1. José

  Leuk!

 2. L.

  Ben benieuwd. Kan best eens goed gaan doen als het inderdaad niet alleen maar over voetbal gaat.

 3. Giel B

  Nog een programma met Kwal Genee………….ik zal niet kijken

 4. M

  Wat zonde dat sprankelende Hélène een talkshow met die walgelijke kwal gaat doen….

 5. Meneer Kaktus

  Zo, die Hendriks zou ik graag eens over dwars door de caravan jagen.

 6. Meneer Kaktus

  Zoals ze gisteren de analyse in de rust leidde, met die heerlijke borsten als prominent onderdeel: daar werd Meneer Kaktus onrustig van in de onderbuik.

 7. Stefan

  Gadver Ruben Nicolai wordt de presentator van the sinking maak. Dat snap ik nou ech niet. Die man is gewoon niet populair

 8. Sjors van Kempen

  @Stefan

  Een portie onderbroekenlol met de Lama’s tussen 1991 en 1996 is blijkbaae genoeg om je hele leven met je dikke bakkes op tv te mogen.

 9. Bert

  Angela.
  De ongekroonde koningin van het kijkerspubliek.
  Een kritisch tegengeluid is noodzakelijk.
  Er wordt ons van alles door de strot geduwd.
  Als Angela spreekt dan zou er eens wat vaker een zenderbaas moeten luisteren.

 10. Mediaprak

  Ben toch wel heel benieuwd wat zich daar in Laren bij Talpa afspeelt. Het is juni (wel eens van komkommertijd gehoord?) Alle mannen competities liggen stil. Voetballers én zaakwaarnemers zijn op vakantie. Er is een vrouwenvoetbal toernooi, maar daar heb je de rechten niet van en wordt door een marktleider zender uitgebreid gecoverd. Een voetbal talkshow op een conculega ‘mannenzender’ is mede door de concurrentie op zondagavond én ontbreken van actuele beelden geflopt. Maar ondanks het voortgaande start je een nieuwe zondagavond talkshow met twee voetbal deskundigen. Werkelijk onbegrijpelijk…..

 11. Peter

  Waar haalt Genee toch alle tijd vandaan??? Onvoorstelbaar.

 12. Ikke

  Vanaf 2 juni algemene talkshow met voetbal als onderdeel. WK voetbal voor vrouwen begint op 7 juni. Kijken hoe snel het een voetbal talkshow is met ander nieuws als onderdeel.

 13. HansR

  we zijn die Genee zo’n beetje zat, met zijn bekende trucjes. Helene is OK, zij mag veel vaker in beeld, maar dan zonder dat irritante ventje.

 14. Ome H

  Zit hier niet op te wachten

 15. merel

  Ik hoop dat het warm is tegen die tijd. Zit ik lekker buiten : -))

 16. Freak

  Helene is ok voor voetbal en sport in het algemeen, maar betwijfel of ze ook genoeg kennis heeft van politiek, media en ‘algemene zaken’… Bij de NOS zetten ze de sportpresentatoren ook niet op n talkshow

 17. Bart

  Kan best een goede talkshow worden. Alleen ga je dit niet in de zomer programmeren tussen programma’s die hier totaal niet bij aansluiten. Er moet geïnvesteerd worden in een meer Nederlandse programmering bij Veronica.

 18. critikast

  Succes verzekerd! De concurrentie op die avond mag geen enkel probleem zijn. Studio Voetbal is oersaai, VTBL ondeskundig, Rondo veel te Amsterdams en Makkelijk Scoren te gemaakt. Hélène en Wilfred….go !!

 19. weethetbeter

  Ik verheug mij op Wilfried en Helene ,het lijkt mij een prima duo !!!!

 20. Ed

  Flop.

 21. Ron

  Het is in ieder geval wel een goede periode om te starten met een talkshow. Het is een TV luwe periode, alle andere voetbaltalkshows zijn gestopt dus je hebt alle kans om deze talkshow op te bouwen.

 22. Truus

  Gewoon een test. Bij succes straks op de late avond doordeweeks

 23. Cayenne

  Topidee en een gat in de markt! Niet té veel voetbal dan hè!?

 24. Trudy

  Prima duo beter dan die Narcistische kwal Tan met zn fake lach

 25. arie

  Dit wordt “overkill”.
  Teveel Genee en dat meisje.

 26. Vrede

  Zin in!

 27. achtmet

  gisteravond genoten van Juventus -Ajax met …Helene , Genee .,Derksen toppie ,alleen Ronald de B.valt uit de toon met zijn gewauwel .Jammer .

 28. critikast

  Ik heb Ronald de Boer niet kunnen verstaan en ik heb geen hoorapparaat. Dringend toe aan logopedie of anders ook maar de kliko in !

 29. Fox Mulder

  Wilfred drinkt vast heel veel melk.

 30. aammehoela

  Zal ook aan het weer liggen. Lekker buiten zitten en dan maar het voordeel pakken van de klimaatsverandering. Misschien een onderwerp voor dit programma. Zit er op zich niet op te wachten. In de maand juni wellicht geen Studio Voetbal en andere praatprogramma’s omdat de ere-divisie dan al lang klaar is voor dit seizoen. Dus daarom wel een mooie datum om te starten. De avond na de finale van de CL.

 31. Lieke van Lexmond Lover

  tegen die tijd is VTBL al ten onder

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.