Angela de Jong mist talkshow op zondagavond

Geplaatst op Tue 09 Apr 2019 om 9:30

Angela de Jong, ook wel bekend als de Humberto-killer, mist een talkshow op zondagavond. Juist op die avond heb je zin in een praatprogramma, maar wordt er niets aangeboden. Dat schrijft de opiniediva in haar column in het AD. De Jong begrijpt er geen moer van dat we doordeweeks elke dag talkshows hebben, maar er op weekendavonden helemaal niet wordt gepraat. “Wanneer komt er eindelijk een zender op het idee om op zondagavond een actuele talkshow uit te zenden?

Aan De Jong zal het niet liggen; zij heeft genoeg zitvlees. Op welk tijdstip schikt het haar? “Liefst rond een uurtje of tien, een uurtje eerder dan Jinek en Pauw normaal.

Elf uur vindt De Jong te laat op zondagavond. “Want op zondagavond wil je toch graag niet al te laat op bed liggen om de week niet alvast met een slaapachterstand te beginnen.

Het hoeft van de tv-kenner geen origineel programma te zijn. “Gewoon een selectie gasten uit het nieuws van dat weekend, maar ook vooruitblikkend op de week die komt.

RTL 7 zendt momenteel een talkshow uit op de late zondagavond: VTBL van Humberto Tan. Maar dat kan De Jong ook niet bekoren. Ze wil iets anders dan ‘alleen maar voetbal, voetbal en voetbal’ en bovendien heeft ze er niet voor niets zo lang over gedaan om hem van de buis te krijgen.

Momenteel kijkt De Jong op zondagavonden, bij gebrek aan beter, naar de herhaling van Business Class.

De AD-column van Angela de Jong kunt u lezen op de website van het AD.

Foto: NPO, RTL
36 Reacties op “Angela de Jong mist talkshow op zondagavond”


 1. ome H

  Deze keer ben ik het NIET met haar eens

 2. Danny

  Welke puber heeft dit stukje geschreven? Wat een niveau weer..

 3. Bobby Eden

  Ik mis iets als Villa Felderhof of de TV-show op zondagavond. Meer human interest op locatie ipv de zoveelste talkshow.

 4. Remi

  Business Class is reeds 21 jaar een programma dat er toe doet, en met name de afgelopen maanden heeft het nóg meer aan importantie gewonnen.

 5. HalloJumbo

  Op zondag gebeurt niks en dan lekker alles herhalen wat we de hele week al gezien/gehoord hebben? In de ochtend gebeurt dat ook al. Overbodig dus

 6. Edwin

  Als je kan terugkijken op je tv, kun je op zondagavond Buitenhof en WNL Op Zondag bekijken van eerder die dag.

 7. Curryworst

  Omdat zij op de zondagavond een talkshow wil vindt ze dat het er maar moet komen?
  Mens, get a life. Ga iets anders doen dan bankhangen.
  En alsjeblieft niet nog meer talkshows. Wéér die stoet aan BN’ers (hallo Peter R.!) met een ongefundeerde mening aan een tafel met borrelnootjes en kaasstengels.

 8. bhuf

  Als zij echt zo’n insider is moet ze toch weten dat daar allang aan wordt gewerkt door Wilfred Genee en Helene Hendriks.

 9. X

  We hebben sl Studio Voetnal en iďd Tan op de zondagavond. Dat het onderwerp haar niet boeit is haar probleem. Zet dan de tv een keer uit Angela.

 10. NPO kijker-dinsdag

  Zondag is voor de sport.

 11. Huilon

  Angela weet dat Helene en Wilfred met een zondagavondtalkshow komen en claimt alvast dat zij het altijd al gezegd heeft dat er een zondagavondtalkshow moet komen #sad

 12. IP Reclame

  Sorbo hier, Sorbo daar

  Sorbo is uw hulp in huis!

 13. pastoor Justus uit Schin op Geul

  De dag des heres brengen wij door in stilte, Alleen zondagmorgen bij de dienst
  dan vertellen ons verhaal, het verhaal uit den bijbel dat zoveel meer zegt dan die vervloekte televisie , Natuurlijk worden de KRO programma`s op zondag morgen op een vhs band recorder opgenomen, zodat we de programma`s op NPO2 , geloof gesprek,Eucharistieviering, toch via onze mooie nieuwe tv scherm, gesponsord door Philips in Eindhoven kunnen zien

  Ach er is zoveel meer tussen hemel en aarde , dan RTL en SBS
  met hun duivelse krachten die zich verspreiden over het gepeupel, de ateisten en de heidenen !Maar onze lieve heer is ondanks hun zonde, vergevingsgezind

  God zal het u vergeven voor al u zonde ! want hij weet dat u op een dag zult bekeren en de NPO in uw armen sluit , en vele gingen u al voor
  gaven het goede voorbeeld

  Ja we mogen trots zijn op onze volgelingen die voor de NPO hebben gekozen,
  want ook zij hadden door, dat er bij de Com tv zoveel te zeggen was, zonder eigenlijk iets te zeggen!!Het is eigenlijk een tv scherm gevuld met veel kleur, maar eigenlijk kleurloos van inhoud !

 14. Erwin

  Jéeeesus mensen, televisie. Ga eens wat nuttigs doen met je leven, op je zondagavond. Talkshow kijken en je daar aan kapot ergeren is slecht voor je hart. Net als dit mens.

 15. Happie

  Zondagavond: gezellig rond de tafel kaarten of mensergerjenieten.
  Sjoelen en nadat de grote lamp is aangestoken en de kolenkachel opgeport een spelletje sjoelen met een heerlijke kop thee erbij en een speculaasje. En…..om tien uur naar bed want het is weer vroeg dag morgen.

 16. Piet

  Altijd weer dat gezeik hier over (god) Angela dit, Angela dat.
  Kom met wat nieuws zou ik zeggen of houd toch op met deze dagelijkse onzin.

 17. Piet

  ”Angela heeft gegeten en vond het heerlijk, Angela heeft gedanst en vond het leuk, Angela heeft kritiek op die en die.” Angela, Angela, Angela, om moe van te worden. Gewoon gezeik is het.

 18. Ron

  Zo’n talkshow gaat er komen, Wilfred Genee en Helene Hendriks gaan dit presenteren. Maar dat weet Angela toch ook al wel neem ik aan want dat gaat nu volgens de laatste berichten eind mei van start. Hopelijk op een goed tijdstip en waarop alle voetbaltalkshows met zomerstop zijn want dan heeft het nog wel een kans van slagen.

 19. Meneer Kaktus

  Ik doe andere dingen op zondagavond.

 20. Virginia Rens

  Ik ook!

 21. Mike

  Angela, je kan ook een boek gaan lezen.

  Misschien een beetje televisieverslaafd?

 22. Richard

  Angela, ik word moe van jou! Kom eens een keer met je dikke reet van die bank af

 23. anoniem

  Angela de jong van AD

  wat een taal Moer praat je ook zo met je man

  wees blij angela dat er geen praat programma is, anders leest niemand de zaterdag krant van AD

  ad zonder advertenties en kleine oplage

  angela praat een keer over AD en wat je bijdrage is bij AD en schaam je je nog voor Hans…

  de oliebol verkopers huilen nog steeds met jullie NEP onderzoek

 24. anoniem

  angela

  neem voorbeeld van Tan

  fris en fruitig

  jij angela onfris en zuur

 25. pastoor Justus uit Schin op Geul

  @ERWIN Juist mijn zoon ! Wat zou het goed zijn om RTL / TALPA kijkers eens uit te nodigen in het klooster voor totale afzondering voor een maand.
  Wij leven in stilte, maar bezigen wij de geneugten des levens ,en diegene die hoopte op een avondje RTL TALPA ,zijn hier aan het verkeerde adres. Want ons devies luidt,
  Ora let abora ,

 26. huh

  ora et labora

  bid en werk

 27. pastoor Justus uit Schin op Geul

  @ HUH verschonig mijn zoon, inderdaad

 28. pastoor Justus uit Schin op Geul

  Ja ook in het klooster kunnen we sinds korte tijd genieten van internet Ja ook in Schin op Geul Het dorp van de toekomst , ook hier zijn we goed bezig , en oh.. wel een geweldige uitvinding dat internet , met al dat schoons wat voorbij komt , en wat een verrijking dat het schept , ook op erotisch gebied , nou dan is zuster Theresa
  niet meer welkom hoor kost me altijd 10 repen chocolade en 12 flessen zuster bloedwijn voor een beurtje , nee we kunnen nu de dames zelf uitkiezen , word er warm van verdulleme, kost wel wat maar het genot is heerlijk!

 29. Mark

  SBS 6 spring in het gat!!!

  Ze hadden Peter R. op de zondag moeten zetten met De Raadkamer. Of het gewoon Peter R. de Vries Misdaadverslaggever noemen, want die andere programmatitel is gedoemd, net zoals RTLLN. Misdaadverslaggever kan best live op zondag met reportages op locatie en een talkshow-achtige tafel met actuele gasten.

 30. west

  WAAR IS fELIX GEBLEVEN ?
  Hij was toch zo negatief over onze NPO ??

 31. west

  en waar is S VAN DE PUT

 32. west

  SALUWESSY EN SING WON TING

 33. toxilogic

  Kijk Angela, die NPO’ers willen niet op zondag werken voor dat hongerloontje, die dik betaalde commercielen hebben nog een kater van zaterdag en zouden niet weten wat ze zouden moeten doen zonder voorbeeld.

 34. Handige Bertje

  Angela, toen je af en toe van je liet horen, was je best te pruimen maar nu het tsunami is geworden, ga je enorm irriteren. Niet zozeer de boodschap zelf maar de manier waarop je die presenteert.

 35. FlorisV

  Zeg, wat doe jij voor de kost?

  “Ik ben loodgieter”

  En jij?

  “Ik sta voor de klas les te geven.”

  En jij?

  “Ik kijk tv en schrijf daar zeikstukjes over. Vooral over de commerciele omroepen want ons belastinggeld is natuurlijk niet zo heel belangrijk.”

 36. Sven L.

  Ik weet niet wat anderen doen, maar ik ben op zondagavond zelden thuis om televisie te kijken hoor haha. Etentjes, borrels, bezoek thuis, op bezoek bij anderen. De enige keer dat wij op zondagavond behoefte hebben om tv te kijken is wanneer we net terug komen van een city-trip.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.