Angela de Jong mist talkshow op zondagavond

Angela de Jong, ook wel bekend als de Humberto-killer, mist een talkshow op zondagavond. Juist op die avond heb je zin in een praatprogramma, maar wordt er niets aangeboden. Dat schrijft de opiniediva in haar column in het AD. De Jong begrijpt er geen moer van dat we doordeweeks elke dag talkshows hebben, maar er op weekendavonden helemaal niet wordt gepraat. “Wanneer komt er eindelijk een zender op het idee om op zondagavond een actuele talkshow uit te zenden?

Aan De Jong zal het niet liggen; zij heeft genoeg zitvlees. Op welk tijdstip schikt het haar? “Liefst rond een uurtje of tien, een uurtje eerder dan Jinek en Pauw normaal.

Elf uur vindt De Jong te laat op zondagavond. “Want op zondagavond wil je toch graag niet al te laat op bed liggen om de week niet alvast met een slaapachterstand te beginnen.

Het hoeft van de tv-kenner geen origineel programma te zijn. “Gewoon een selectie gasten uit het nieuws van dat weekend, maar ook vooruitblikkend op de week die komt.

RTL 7 zendt momenteel een talkshow uit op de late zondagavond: VTBL van Humberto Tan. Maar dat kan De Jong ook niet bekoren. Ze wil iets anders dan ‘alleen maar voetbal, voetbal en voetbal’ en bovendien heeft ze er niet voor niets zo lang over gedaan om hem van de buis te krijgen.

Momenteel kijkt De Jong op zondagavonden, bij gebrek aan beter, naar de herhaling van Business Class.

De AD-column van Angela de Jong kunt u lezen op de website van het AD.

Foto: NPO, RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen