AD haalt Gordon offline: ‘Krant buigt voor boze Angela’

Geplaatst op di 02 apr 2019 om 13:00

Het AD heeft beelden van een interview met Gordon offline gehaald na een boze interne e-mail van boegbeeld Angela de Jong. Ze kon niet om hem lachen. Dat meldt de Weekend vandaag. Gordon vertelde maandag in AD’s Ochtendshow To Go over zijn nieuwe hamburgertent. Een verslaggever vroeg de entertainer of het niet vreemd is dat hij kritisch is over het figuur van Angela de Jong, terwijl hij zélf een hamburgertent opent. “Haha, ze voelt zich hier vast helemaal thuis“, reageerde hij.

De Jong is van harte welkom, grapte Gordon. “Ik heb een lekkere cocktail voor haar klaar staan. Een molotov-cocktail haha.”

De tv-columniste van het AD kon niet lachen om de grap, weet de Weekend. “Angela de Jong zou volgens insiders bij de krant not amused zijn geweest. Ze heeft op hoge poten geëist dat het interview van de website werd gehaald.

Daar heeft de krant gehoor aan gegeven. “Het interview is nergens meer te vinden op de website van de krant.”

De verslaggever die het interview met Gordon afnam wil niet reageren. “Volgens bronnen bij de Rotterdamse krant zou hij behoorlijk op zijn vingers zijn getikt.”

Lees ook: Gordon: ‘Angela heeft lelijk gezicht en lelijke stem’ (16 januari)

Foto: RTL,WNL
37 Reacties op “AD haalt Gordon offline: ‘Krant buigt voor boze Angela’”


 1. Minder of Mirjam

  Goeie grap van Gordon over die cocktail! Die Angela kan niks hebben (net als een bankstel waar zij op gaat zitten). En het FAKE NEWS Algemeen Dagblad zakt nog harder door het ijs, ze halen gewoon artikelen offline die Angela -Godin- De Jong niet aanstaan. Lekker objectieve verslaggeving.

 2. Tinie bopperband

  Hahahahahah Moletov cocktail En een big bang hamburger..

 3. NPO kijker-Dinsdag

  Moet niet gekker worden.

  Angela is gewoon moddervet en daar kan Gordon helemaal niets aandoen.

 4. Trudy

  Gordon b lijft een aso die niet tegen kritiek kan en zeer wraaklustig is zielig mannetje eeheheh vrouwtje Hij blijft een kermisklant

 5. Bolle

  Het probleem is dat het huis te klein is als een ander dit over Gordon zou zeggen. Verder wel een beetje sneu van Angela als dit echt waar is.

 6. Albert Verlinken

  Is dit 1 april een dag te laat of is deze treurigheid serieus? Nee toch?

 7. Ray

  Zeggen dat je een molotov-cocktail voor iemand klaar hebt liggen, is feitelijk een verkapte doodsbedreiging. Zeker van Gordon, die altijd alles zegt alsof het een grote grap is, maar ondertussen is hij een achterbaks kreng dat geen normale relaties met mensen kan onderhouden.
  Dat een journalist zo’n filmpje op de site zet, waarin een collega van hem zo afgezeken wordt, is een grote blunder die in geen enkel bedrijf getolereerd zou worden. Collegialiteit is toch wel het minste wat je van elkaar moet kunnen verwachten.

 8. Curryworst

  Maar wat nu die hele Wizard of Oz entourage te maken heeft met de opening van de zoveelste hamburgertoko is mij een raadsel. Zelfs de verklaring van meesterkok Gordon H. sloeg nergens op.

 9. Jan

  Niemand moet nog aandacht aan Gordon of zijn hamburgertent schenken, sowieso moet je daar niet naar binnen stappen en hem al helemaal niet meer interviewen, er komt nooit een normaal woord uit.

 10. Meneer Kaktus

  Angela, kom je uithuilen in de caravan?

 11. Nijhuis

  Het Algemeen Dagblad verkoopt wat knip-en-plak ANP berichtjes tussen de advertenties door. Met journalistiek heeft het niets meer te maken.

 12. RichardvdA

  Gordon maakt graag (uitsluitend) grappen over anderen. Maar wees eerlijk, hij heeft zelf nou niet bepaald een goddelijk lichaam en ook zijn gezicht is nou niet heel knap. Geestig dat juist hij grappen maakt over gewicht. Het is een misselijke man die zelf niet incasseren kan. Ik vermoed dat hij eenzaam en ongelukkig zal sterven.

 13. JM

  Gordon kan ik niet uitstaan, maar mevr. De Jong maakt het er zelf naar.
  Ze had nooit in programma’s moeten gaan opdraven, dat maakt haar niet alleen niet meer onafhankelijk, maar ook wordt ze een mikpunt van spot waarmee de focus meer op haarzelf komt te liggen dan op haar columns.
  Want nu komt dit akkefietje in het nieuws, wie zat daar op te wachten??
  Ja Gordon misschien.

 14. Gordon is een

  ontzettend naar mannetje!

 15. Bart

  Op zich best een goede grap maar ik snap de houding van Gordon ten opzichte van Angela niet zo goed. Als zijn kijkcijfers nou torenhoog zijn en ze blijft hem de grond inschrijven dan is het een ander verhaal. Echter is dit niet zo, Angela verwoord wat de kijker er van vind en gezien de kijkcijfers heeft ze helemaal gelijk. Het is klaar met Gordon. Komt niet meer goed. De miskoop van het jaar door Talpa.

 16. 123

  Als iemand dit zou zeggen (“molotov-cocktail”) over Baudet of Wilders dan is het extreem-links die gevaarlijk is voor bovenstaande mensen. Maar als een Gordon dit over Angela zegt, dan “kan ze niks hebben”. Blijf lekker doorgaan met twee maten meten, mensen!

 17. Juul

  Dus de verslaggever van het AD is behoorlijk op zijn vingers getikt omdat hij verslag deed?
  Is het AD nog wel een krant met nieuws of is het slechts een propaganda medium?

 18. Trudy

  Wie luistert er nou toch nog naar dat vieze geboer van Angela….

 19. Guttegut

  Kan er vanaf nu een mediastop op Gordon Heuckeroth opgezet worden?

 20. Simon

  Ik denk dat hij beter een stop in zijn reet kan gebruiken.

 21. Guttegut

  Ook een goed idee Simon

 22. Jantje

  Waarom maken we die Angela de Jong zo belangrijk. Niet te geloven.

 23. Beau ter Ham

  Elk woord over Gordon is er één teveel tien dus!

 24. Heyn

  Dit soort relletjes zijn de enige nieuwsfeitjes waarmee Gordon nog het nieuws haalt. Kijkers scoort hij namelijk niet en al zijn programma’s floppen. Niemand is geïnteresseerd in Gordon. Over the hill en passé.

 25. Jantien Visser

  Kijk, Gordon is iemand die ik niet meer “snuuven kan hore” Waarom lost die man niet gewoon op? Maar als Angela aan zijn domme opmerkingen aanstoot heeft genomen dan kan ze beter uit beeld verdwijnen. Dan heeft ze zich ineens in de kaart laten kijken. Maar geloof er eigenlijk niks van.

 26. anoniem

  Angela de Jong

  waarom staan er geen advertenties meer in je krant AD

  afgelopen ZATERDAG geen advertenties

  komt het door de lage oplage

  doe snel wat aan

  of

  is jullie krant zo saai als jij zelf angela.

 27. Sjaak

  Beiden zijn aandachtshoeren. Maar Angela, als je uitdeelt moet je ook kunnen incasseren.

 28. Sjaak

  Beiden zijn aandachtstrekkers. Maar Angela, als je uitdeelt moet je ook kunnen incasseren.

 29. MIchael

  Wat zijn die Angela en haar baas toch een stel slappe zakken…..

 30. anoniem

  Tja, bij sommige mensen vraag je je soms af of ze ooit volwassen worden.. :-)

 31. Lies

  Djiezus christ. Dat je je zo moet verkleden om je hamburgertent te promoten.

 32. Godefroy France

  Hoe vervelend mag deze pissende relnicht de buis blijven vervuilen, niets is normaal aan dit gedrocht, eerste klas braakmiddel BNer, ok nu begrijpen we het weer, onaantastbaar vulgiar tuig van de richel,,,,,, tobbers,,,, zero points

 33. den Draaiert Joost

  “….weet de Weekend” ” Weet het weekblad Weekend”. Man man man, is het werkelijk zo moeilijk om normaal te schrijven?

 34. Mint

  Joost, zit je nu het de ene correcte zin met de andere correcte zin te ‘verbeteren’?

 35. G

  Wat haha hamburgertent? Gordon zorgt keer op keer voor wat werkgelegenheid in dit land en dat doen de meeste rijke BN-ers niet. Sommige doen aan betaald zeuren in de bladen. Zoveel mogelijk, vergaren vergaren vergaren en geld oppotten.

 36. G

  Om maar niet te spreken over betaald pesten op Tv.

 37. Jongen

  Wat laat die sneuneus zich weer kennen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.