Cilly Dartell terug op tv: aan de slag voor Koffietijd

RTL 4 brengt de vroegere Hart van Nederland-ster Cilly Dartell terug op de buis. De 61-jarige presentatrice is deze lente één van de vijf gastpresentatrices van het programma Koffietijd. Dat heeft de zender laten weten. Dartell, die tegenwoordig rondloopt met een Omroep MAX-coupe, heeft er ongelooflijk veel zin in. “Ik vind het super stoer van Koffietijd om mij als gastpresentator uit te nodigen. Het is een eer om mee te mogen doen aan dit legendarische programma. Ik kan niet wachten.”

Wie zijn de andere vier gastpresentatrices? Het gaat om NPO-boegbeeld Anita Witzier, oud-RTL-weervrouw Helga van Leur, RTL 4-ster Angela Groothuizen en voormalig tv-ster Irene Moors.

Witzier vindt het commerciële uitstapje hartstikke leuk. “Geweldig om eenmalig gastpresentator te mogen zijn bij een inmiddels iconisch programma als ‘Koffietijd’. En ook een beetje spannend…

De vaste Koffietijd-presentatrices kijken uit naar de samenwerking met hun nieuwe collega’s: “We hebben enorm veel zin om met deze mooie televisiepersoonlijkheden samen te werken aan ons programma”, aldus Quinty Trustfull, Pernille La Lau en Loretta Schrijver.

Wie is wanneer te zien? Anita Witzier bijt het spits af op 4 april, gevolgd door Cilly Dartel op 10 en 18 april, Helga van Leur op 26 april, Angela Groothuizen op 8 mei en Irene Moors op 1, 17 en 20 mei.

Aan de inhoud van het programma verandert verder niets: de dames bespreken elke werkdag meerdere onderwerpen, van de lekkerste recepten en modetrends tot vrouwenrechten en de producten van A. Vogel.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen