Cilly Dartell terug op tv: aan de slag voor Koffietijd

Geplaatst op di 02 apr 2019 om 12:15

RTL 4 brengt de vroegere Hart van Nederland-ster Cilly Dartell terug op de buis. De 61-jarige presentatrice is deze lente één van de vijf gastpresentatrices van het programma Koffietijd. Dat heeft de zender laten weten. Dartell, die tegenwoordig rondloopt met een Omroep MAX-coupe, heeft er ongelooflijk veel zin in. “Ik vind het super stoer van Koffietijd om mij als gastpresentator uit te nodigen. Het is een eer om mee te mogen doen aan dit legendarische programma. Ik kan niet wachten.”

Wie zijn de andere vier gastpresentatrices? Het gaat om NPO-boegbeeld Anita Witzier, oud-RTL-weervrouw Helga van Leur, RTL 4-ster Angela Groothuizen en voormalig tv-ster Irene Moors.

Witzier vindt het commerciële uitstapje hartstikke leuk. “Geweldig om eenmalig gastpresentator te mogen zijn bij een inmiddels iconisch programma als ‘Koffietijd’. En ook een beetje spannend…

De vaste Koffietijd-presentatrices kijken uit naar de samenwerking met hun nieuwe collega’s: “We hebben enorm veel zin om met deze mooie televisiepersoonlijkheden samen te werken aan ons programma”, aldus Quinty Trustfull, Pernille La Lau en Loretta Schrijver.

Wie is wanneer te zien? Anita Witzier bijt het spits af op 4 april, gevolgd door Cilly Dartel op 10 en 18 april, Helga van Leur op 26 april, Angela Groothuizen op 8 mei en Irene Moors op 1, 17 en 20 mei.

Aan de inhoud van het programma verandert verder niets: de dames bespreken elke werkdag meerdere onderwerpen, van de lekkerste recepten en modetrends tot vrouwenrechten en de producten van A. Vogel.

Foto: RTL
34 Reacties op “Cilly Dartell terug op tv: aan de slag voor Koffietijd”


 1. HalloJumbo

  Die is oud geworden.

 2. Paolo

  Goed nieuws. Mooi dat grijs Cilly, echt mooi!

 3. Any

  “Dartell, die tegenwoordig rondloopt met een Omroep MAX-coupe”.
  Lekker denigrerend weer.

  Respect is weer ver te zoeken, zowel voor Cilly als omroep Max.

 4. #driebier

  @HalloJumbo

  Nee, ze is niet ouder geworden (of eigenlijk wel natuurlijk want iedereen wordt ouder), maar Cilly is vooral grijs geworden. Haar gezicht oogt niet echt oud(er), vind ik, en zéker nog geen 61 jaar!

 5. Loes

  Cilly is de grootste parasiet ooit in medialand.

 6. Mark van Dale

  Voormalig tv-ster ha ha.

 7. W.A.P.S.

  Waarom van die oude knarren, doe eens lekker wat van de jonge en strakke spul op de kijkbuis.

 8. dokter bernard

  Loes, had jij jouw medicijnen nog niet ingenomen?

 9. Jan Muilwijck

  Algemeen bekend in het wereldje dat deze vrouw echt alles doet voor wat aandacht, op het zielige af.

 10. Klaasje v

  Weer lekker denigrerend geschreven inderdaad: maxkapsel en voormalig tvster Irene Moors.
  Zal wel komisch bedoeld zijn maar niet iedereen kan dat..iets humoristisch brengen. Zelfs als sarcasme is het niet geslaagd.

 11. Robijn

  @jan muilwijck:

  Jij bent dus blijkbaar niet zo ingevoerd in ‘het wereldje’. Dan zou je namelijk allang weten dat ze vrijwel niks meer doet voor tv en een heerlijk leven heeft in de Verenigde Staten waar ze woont.
  Wie is er hier nu zielig?

 12. Trudy

  Ze zal het ongetwijfeld beter doen dan die domme dikke Loretta met dr spiekbriefjes en fake lachen als ze het niet meer weet Ongelooflijk dom wicht lorettadie absoluut niet kan presenteren

 13. Peanut

  Moeten de kids hier niet naar school? kids talk hier.

 14. Pinda

  Kids? Nederlanders die dat woord gebruiken moeten gefusillеerd worden.

 15. Remi

  “Voormalig tv-ster Irene Moors” …

  Ha !
  Klopt inderdaad.

 16. Don

  Helemaal gelijk Peanut! Niveau ‘dunne stront’ hier! :-(

 17. Jan

  Topkapsel, Cilly is zichzelf en gedraagt zich naar haar leeftijd!Ziet er goed uit.Verven is ook prima maar die lelijke uitgroei maakt zo oud.Cilly ziet er fris en jeugdig uit zo.Een omroepMaxkapsel is hip.

 18. Actries van Houten

  Een legendarisch programma en later zelfs iconisch. En dan gaat het over een babbelprogramma van de postcodeloterij.

 19. Peanut

  Pinda alleen kinderen schelden zo zwakte en onmacht.

 20. Mediaprak

  “Gastpresentatie” Het nieuwe toverwoord om een sleets programma wat elan te geven.

 21. Marc

  He lekker gezellig ik kijk uit naar Anita en Irene, hun passen echt bij Koffietijd.
  beter dan die Loretta met der domme gelach de hele tijd heb haar nooit leuk gevonden bij Koffietijd. Gistermiddag bij 5 uur Live viel ook ineens die leuke jongen heer in en dat deed ie hartstikke leuk, kan die niet vaker komen?
  Goed bezig die Peter van der Vorst als nieuwe Directeur van RTL4.

 22. Pinda

  @Peanut

  O, sorry. Ik zie nu dat je helemaal geen Nederlands spreekt. Je zin loopt niet en de betekenis van ‘sсhelden’ ken je niet.

 23. Woi!ter

  Vreemd, 10 jaar geleden was ze ook al 61 jaar……

 24. Grumpy

  Zo, legendarisch, iconisch. We hebben het over Koffietijd hè, een uurtje gesponsord babbelen over inlegkruisjes en andere hulpmiddelen …

 25. Peanut

  Pinda ZIELEPIETJE!!!

 26. Pinda

  Bedoel je zielenpietje? De woоrdenboeken zijn in de aanbiеding bij Bоl, Peanut!

 27. Dikkie

  gelukkig kijk ik nooit naar dat programma, hoef ik die marionetten smoel dus niet te zien.

 28. Adam

  @Pinda, maar je begrijpt wel wat bedoeld wordt, zeikstengel. Als een een of andere commissie bedenkt de Nederlandse taal te moeten verkrachten wil dat nog net zeggen dat iedereen er als een slaaf achteraan moet hobbelen. Waarschijnlijk worden al die veranderingen in de toekomst weer teniet gedaan. Taal is van en door het volk. Niet in handen van een elitair eigengereid clubje.

 29. Walnoot

  Adam, je bedoelt tenietgedaan.

 30. weethetbeter

  Cilly top dat die terug is , Moors mag van mij thuis blijven !!!!!

 31. Dennis

  Ach ze mag mee lullen in koffietijd, wat een niveau is dat zeg. Praten over vrouwen kwalen en de overgang, succes.

 32. srv man

  dus die lekkende tena lady angela komt ook koffietijd mee presenteren kunnen we de hele tijd die zeikverhalen aanhoren bah

 33. Paolo

  Nu ik het nog eens opnieuw lees…is het eigenlijk een soort ‘second stagaire’ rondje.
  Kijken wat ze nog in hun mars hebben om dan mogelijk zodoende links of rechts ergens aan de bak komen. Geldt dus voor van Leur, Witzier, en met name voor Moors. Die loopt al een tijdje vrij doelloos rond als een broedse kip (stevig) en wordt zo af en toe gered door haantje Boszhard. Maar ze is ‘complete histoy’. Witzier is een goede programmamaker maar Moors daarentegen was ooit goed in Telekids. Daarnaast was ze vlees noch vis. Totaal niet glamoureus en zonder enige uitstraling en vakkennis. Zonder twijfel, de Zwakste schakel!

 34. Paulvv

  Wat een enge kop. Dacht dat ze al jaren in een soort mist verdwenen was en komt nu opnieuw mijn TV verpesten. Wordt zo moe van al die derderangs parasieten. Dag verpest nu alleen al door dit bericht.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.