Youp van ’t Hek plaagt Albert Verlinde in nieuwe column

Youp van ’t Hek keek flink op van de lovende woorden die Albert Verlinde donderdag over hem uitsprak in 6 Inside. Hij hoopt daarom dat hij hem niet voor het hoofd stoot met zijn zoveelste grapje over homoseksualiteit. Dat schrijft hij in zijn column. Van ’t Hek is deze week 65 jaar geworden. “En niet alleen ik was opgetogen. Iemand vertelde mij dat zelfs Albert Verlinde donderdag op het amper bekeken waxinezendertje van John de Mol enthousiast over mij zat te kirren“, schrijft hij.

Ongelooflijk, vindt Van ’t Hek. “Hij schijnt zelfs twee duimen voor mij te hebben opgestokenPaar uur eerder las ik nog ergens dat hij mij een verschrikkelijke homohater had genoemd.”

Waarom Verlinde zo lovend was? “Geen idee. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat onze Appie in een extra goede bui was omdat de hoofdredacteur van de Donald Duck binnenkort een lesbisch stel gaat opvoeren.”

Daarna maakt Van ’t Hek een grapje waarin hij Kwik, Kwek en Kwak in verband brengt met homoseksualiteit. “Die zie ik nog wel als nichtjes uit de kast komen. Maar Kwak in een darkroom roept bij mij toch andere associaties op. Maar dat is mijn dirty mind. Dus ik zwijg.”

Voor je het weet gaat Albert weer anders over me denken. En het gaat sinds donderdag net zo goed tussen ons.”

De column van Youp van ’t Hek kunt u lezen op de NRC-site.

Lees ook:

Foto: KRO-NCRV

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen