Youp al twee keer bij Talpa: ‘Komt door hartoperatie’

Geplaatst op vr 01 mrt 2019 om 14:15

Albert Verlinde vindt het opvallend dat Youp van ’t Hek opeens niet meer zo veel weerstand heeft tegen optredens bij de commerciëlen. De 65-jarige cabaretier deed recentelijk mee aan de SBS 6-show Saved by the Bell, waarin hij een klas vol nieuwsgierige scholieren te woord stond, en deed gisteren mee aan een verjaardagsbelletje door Radio 10. Oftewel: twee keer Talpa in een korte tijd. Hoe komt dat? Verlinde denkt dat het te maken heeft met Van ’t Heks hartoperatie uit 2015. 

Verlinde hoorde er wel even van op toen hij Van ’t Hek bij Talpa Radio hoorde. “Ik werd vandaag wakker met Youp van ’t Hek. Hij was bij Gerard Ekdom vanochtend en dan denk ik: dan is er ook wel wat veranderd, als je gewoon op Radio 10 je verjaardag aan het vieren bent ’s ochtends.”

Het komt allemaal door die openhartoperatie, denkt Verlinde. “Misschien is dat ook wel de veranderde Youp van ’t Hek. Sinds hij die gezondheidsproblemen gehad heeft, die openhartoperatie, zie je gewoon dat hij veranderd is en ook meer geniet. Dat hij denkt: ik ben er potverdomme gewoon en ik kan mijn 65ste vieren met mijn vrouw, zoon en dochter.”

De showkenner prijst de cabaretier. “Hij heeft sinds 1984 alleen maar uitverkochte zalen gehad. Dat is natuurlijk ongelooflijk. Het is heel knap, want Youp is een merk geworden. Youp is een merk, dat brilletje is ook knap. Ik ben ook regelmatig aan de beurt geweest, maar als iemand jarig is en 65 wordt, is het wat mij betreft: van harte gefeliciteerd.

Foto: SBS
8 Reacties op “Youp al twee keer bij Talpa: ‘Komt door hartoperatie’”


 1. Curryworst

  Goh, die Albert Verlinde vindt heel veel dingen, heeft overal een mening over.
  Als ik MC moet geloven is hij 24/7 aan het orakelen.

 2. Francien

  Ik vind Youp een hypocriete man,één keer bij een show geweest maar ik vind die man zo achterbaks,ik weet niet wat dat is.Geen Youp voor mij.

 3. aqua

  Dat is twee keer teveel.

 4. odol

  een kansloze actie van ekdom om zijn luistercijfertjes op te krikken

 5. Martijn

  Inderdaad, een jarig BN-er bellen in een radioprogramma, ongehoord! Dat doen alleen de meest kansloze… oh wacht…

 6. ren je rot

  zooooo jaren zeventig van ekdom om een jarige bn,er op de radio te bellen en feliciteren

 7. Wo!t€r

  Wordt nu de suggestie gewekt dat hij door operatie een open hart heeft gekregen en zich nu realiseert dat commercielen ook mensen zijn? Nice twist mc!

 8. anoniem

  albert verlinde

  netjes praten

  je bent bezig iemand op zijn ziel te trappen

  niet spotten met iemand ziekte

  jij bent toch ook ziek

  albert wat ben je en waar bemoei je je mee met alles

  moesje gezicht van je

  het volk baaaalllltttttt van je

  ga weg en kom nooit meer terug…

  vergeet john en linda niet te bedanken voor al je geld…..

  dank zei deze twee ben je rijk ondankbaar

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.