Johan Derksen betrapt masturberende Martijn Koning

Veronica-ster Johan Derksen heeft cabaretier Martijn Koning betrapt tijdens het masturberen. Dat heeft de komediant bevestigd op Radio Veronica. Derksen is regelmatig te zien in het theater met een muzikale voorstelling en komt daardoor ook in aanraking met andere artiesten die in het theater optreden. “Martijn Koning kwam ik laatst nog tegen in een schouwburg. Ik zat in de kleine zaal en klopte op zijn deur. Toen zei hij: ‘Ik stond net te masturberen’“, verklapte hij onlangs.

Het blijkt geen onzinverhaal te zijn van Derksen, want Koning bevestigt dat dit daadwerkelijk is gebeurd. Sterker nog: iederéén die vlak voor zijn voorstelling bij hem aanklopt, kan ik hem zien masturberen.

Koning: “Ja, dat klopt ook. Dat doe ik altijd vlak voordat ik op ga. Een beetje spanning eraf, ja.

Derksen trof hem precies op dat moment. “Hij bleef ook best wel lang staan kijken“, grapt hij.

Foto: Radio Veronica

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen