‘Thierry Baudet heeft winst te danken aan haat-DWDD’

Rob Goossens, tv-journalist van De Telegraaf, denkt dat Thierry Baudet zijn winst met Forum voor Democratie mede te danken heeft aan de dinsdagaflevering van DWDD. Dat laat hij weten op Twitter. Matthijs van Nieuwkerk en zijn vrienden spuwden een half uur lang hun gal op de rechtse partij en dat hebben 1,5 miljoen mensen gezien. Angela de Jong wilde vanwege die uitzending bíjna op Forum gaan stemmen en Goossens denkt dat dat voor veel mensen daadwerkelijk de reden was.  

Goossens denkt dat Van Nieuwkerk Baudet aan veel stemmen heeft geholpen. “Thierry Baudet mag Matthijs van Nieuwkerk wel een bloemetje sturen. Met die volstrekt onbegrijpelijke massa-aanval in DWDD heeft die de laatste FvD-twijfelaars naar de stembus geduwd.

Van Nieuwkerk en al zijn gasten gruwelden van de opmars van Forum voor Democratie. Vooral Prem Radhakishun ging volledig tekeer tegen de partij van Baudet, en overigens ook die van Geert Wilders.

Nu blijkt dat die DWDD-tafel massaal kotste op de grootste partij van Nederland.

Lees ook: DWDD-tafel kotst half uur lang op Baudet en Wilders (gisteren)

Foto: SBS

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen