‘Koffietijd-vrouwtje Quinty kan koffers weer pakken’

René van der Gijp vindt het geestig dat ‘Koffietijd-vrouwtje’ Quinty Trustfull zo te koop loopt met haar internationale leven, terwijl het voetbalavontuur van haar man Orlando Trustfull in Atlanta gedoemd is te mislukken. Dat gaf hij maandag aan in Veronica Inside. Orlando is het hulpje van voetbaltrainer Frank de Boer en volgt hem overal waar hij gaat. En hun vrouwen gaan dan gezellig mee. Na een mislukt avontuur in Milaan, zijn de twee echtparen nu weer verhuisd naar Atlanta in Amerika.

Quinty heeft absoluut geen vliegschaamte en pendelt steeds op en neer zodat ze lekker Koffietijd kan blijven presenteren. Ze heeft een hele woning opgetuigd in Atlanta. Maar dat is allemaal voor niets, denkt Van der Gijp.

De voetbalanalist giert: “Die is over zes weken weer thuis. Ach, die Frank de Boer heeft een kutelftal, dat wil je niet weten joh. Die heeft er drie achterin staan en die spelen zomeravondvoetbal en dan heeft ‘ie een paar verdedigende middenvelders die bij FC Zwolle gewisseld zouden worden. En dan heeft ‘ie vier lilliputters vooraan staan. Die vinden zichzelf heel goed. Hij wisselde ze en ze werden nog boos ook. Ze hadden geen knikker geraakt. Het is helemaal niets wat hij heeft daar.

Johan Derksen: “Die arme assistent van hem, Trustfull ja, gaat altijd mee met hem en die heeft de dozen nog niet uitgepakt of hij kan de verhuiswagen weer bellen. En dat arme vrouwtje van Trustfull, van Koffietijd, kan ook weer verhuizen.”

Van der Gijp: “Die gaat dadelijk met het vliegtuig en hoort in het vliegtuig dat ze weer terug kan. Dat is toch triest allemaal, hè?

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen