Koffietijd-ster Quinty woont nu deels in Atlanta

Quinty Trustfull is naast een van de presentatrices van Koffietijd ook voetbalvrouw. Ze moet haar man Orlando Trustfull, het hulpje van trainer Frank de Boer, altijd achterna reizen. Nu het duo leiding geeft aan een club in Atlanta, wonen zij en haar man deels in die Amerikaanse stad. Toch blijft ze gewoon te zien in de ochtendshow van RTL 4, net zoals ze een paar jaar geleden op en neer pendelde van Milaan naar Amsterdam, toen het trainersduo bij Inter werkte. 

Het Trustfull-echtpaar heeft samen met het De Boer-echtpaar een super leuk appartementencomplex gevonden in Atlanta. “Daarna zijn Helen en ik gaan shoppen. We willen natuurlijk wel een interieur waarin we ons thuis voelen. Gelukkig laten die mannen ons onze gang gaan.”

Atlanta ligt op negenenhalf uur vliegen van Amsterdam. “De speeldata zijn al bekend en ik stem daar mijn rooster bij Koffietijd op af. Zodra hij langere tijd in Atlanta is (Atlanta United heeft uiteraard ook uitwedstrijden, red.), ben ik bij hem. Tot nu toe heeft hij mij die dagen enorm verwend.

Trustfull verheugt zich erg op de zomer. “Want van mei tot september heb ik geen televisieopnames, dus dan woon ik fulltime in Atlanta.

Het is niet bekend of je in Atlanta wél kan drinken uit de douchekop.

Het Story-interview met Quinty Trustfull kunt u lezen via Blendle.

Lees ook:
Quinty Trustfull blijft bij Koffietijd ondanks verhuizing (augustus 2016)
Quinty gaat weer emigreren, maar blijft bij Koffietijd (december 2018)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen