Quinty Trustfull blijft bij Koffietijd ondanks verhuizing

Quinty Trustfull blijft gewoon één van de drie presentatrices van Koffietijd, ondanks dat ze zich met haar gezin in het Italiaanse Milaan gaat vestigen. Dat heeft ze laten weten aan RTL Boulevard. Haar man Orlando gaat aan de slag als hulpje van coach Frank de Boer bij de club Inter. “Als je het over een te gekke club hebt, dan heb je het natuurlijk wel over Inter. Dat is fantastisch. Ik heb geloof ik in een minuut wel tien keer gezegd: ‘Ik ben zo trots op je’”, aldus de presentatrice van ochtend-tv.

Trustfull is dinsdagochtend naar Milaan gevlogen ‘om het allemaal mee te maken’. “We hadden geblindeerde busjes waar we mee gereden werden. Mensen gingen daar helemaal op slaan.”

Het gezin van Trustfull was op vakantie toen Orlando het nieuws over zijn nieuwe job kreeg. “Ja, wij waren lekker een klein weekje weg met het gezin. Zondagavond om 23.30 uur belde Frank op: ‘Gefeliciteerd Rolando, we gaan naar Milaan toe.’”

Halsoverkop moest hij terug naar huis. Ook voor Trustfull kwam dat als een verrassing. Plotseling moet ze op huizenjacht in Milan. “Dat klopt. Dat moeten we gaan bekijken. We gaan binnenkort die kant op om huizen uit te zoeken.”

Gelukkig voor de RTL 4-kijker blijft Trustfull gewoon werkzaam in ons land. “Ik blijf gewoon in Nederland Koffietijd presenteren: Loretta, Pernille en ik. Alleen gaan we de dagen wel wat meer achter elkaar plakken. Het grootste deel van de week zal ik in Milaan zijn. Als ik niet werk, ben ik daar.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen