Jinek-tafel uit felle kritiek op DWDD’s Thierry-bashing

Geplaatst op vr 22 mrt 2019 om 15:45

De tafelgasten van Eva Jinek hebben donderdagavond felle kritiek geuit op de haat-DWDD waarin Thierry Baudet werd gebasht. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Matthijs van Nieuwkerk en zijn vrienden kotsten op de avond voor de verkiezingen een half uur lang op Baudets partij Forum voor Democratie. Ongelooflijk, vindt Joost Eerdmans, die donderdag aan tafel bij Jinek zat. Op zijn verzoek liet Jinek de bewuste beelden uit DWDD zien. De hele tafel was het erover eens: dit kon niet.

Eerdmans vindt dat Baudet wordt behandeld zoals Pim Fortuyn vroeger werd behandeld. “Ik vind dat het enge raakvlakken heeft met hoe Fortuyn werd bejegend. We zijn nu zeventien jaar verder. Die haat tegen Thierry vind ik ongelooflijk. De Wereld Draait Door was daar een voorbeeld van deze week, dat je denkt: waar zit ik nou naar te kijken?

Daarop startte Jinek de DWDD-beelden in. Baudet: “De enige die ik nog ongemakkelijk zie kijken is Eus en de rest zit eigenlijk te knikken, inclusief Matthijs, en die denken: ja, zo moet het wel gezegd worden. Het is niet alleen dat je denkt: ik zit naar een avondsessie van Baudet-haters te kijken, maar het is ook nog eens dat je denkt: waarom is er geen tegengeluid? Het ontbreekt totaal aan een weerwoord. Die man wordt daar gewoon afgefakkeld. Het heeft veel mensen die twijfelden het laatste zetje gegeven.

EenVandaag-verslaggever Joost Vullings: “Dat kan. Als je heel hard wordt aangevallen is het niet leuk voor jou als persoon en hij zei ook onaardige dingen over Forum voor Democratie-stemmers, maar dat kan mensen juist ook heel gemotiveerd maken om te gaan stemmen. Als iedereen zo tegen hem is, dan motiveert dat mensen om te laten stemmen.”

Buitenhof-ster Jort Kelder: “Je ziet hier ook de linkerjournalistiek in actie. De Wereld Draait Door is eigenlijk één grote GroenLinks-show. Altijd een totaal open doekje voor Jesse Klaver. Hij heeft de verkiezingen bepaald door te zeggen dat dit de verkiezingen over het klimaatakkoord worden. Daarmee heeft hij Thierry Baudet gemaakt, want hij was eigenlijk de enige tegenstander. De journalistiek maakt dit er ook van. Het is zó eenzijdig. In deze stad Amsterdam heeft GroenLinks ongeveer de absolute meerderheid. Dit is dus de tegenreactie die je zelf oproept.”

Omroep MAX-baas Jan Slagter: “Als je die beelden ziet van De Wereld Draait Door kan ik me voorstellen dat mensen daar toch wel even met een gevoel zitten van: waarom moet dit allemaal zo?

Lees ook:
DWDD-tafel kotst half uur lang op Baudet en Wilders (woensdag)
‘Thierry Baudet heeft winst te danken aan haat-DWDD’ (donderdag)

Foto: KRO-NCRV
98 Reacties op “Jinek-tafel uit felle kritiek op DWDD’s Thierry-bashing”


 1. peturrrrrrr

  Angela de Jong verwoord het perfect: ”Terwijl er bij DWDD al twee dagen óver hen en hun mogelijke motieven werd gepraat, had Jinek ze in haar show”

  Zeer treffend, deze zin vat de gehele essentie samen.

 2. Maxi

  Ophef is goed voor de kijkcijfers en dat weten ze maar al te goed.bij DWDD.
  Het programma bestaat al bijna 15 jaar en nog steeds zijn de kijkcijfers
  stabiel op een hoog niveau.

 3. dynamische dennis

  Ik snap die redacties niet. Eerst laten ze Frits Wester zonder tegengeluid zijn gal spuwen. En nu laten ze Joost Eerdmans zonder tegengeluid zijn gal spuwen. Zet die mensen dan BIJ ELKAAR. Nu is het twee keer niks.

 4. Ron

  Het was de grote FvD show compleet met fanboys/girl. Tenenkrommend en hypocriet. Hoezo zijn Jinek/Pauw links….je grootje!

 5. Anton

  Eva Jinek is een oost-Europese marxist.

 6. NPO kijker-vrijdag

  2x Frits Wester die Baudet met de grond gelijk maakt bij Jinek. (2017 en 2019)

  Bij RTL rechts mag hij het niet.

  Meer schrijf ik niet.

 7. Sum Ting Wong

  Deze scherpe afwijzing vindt alleen plaats omdat Baudet gewonnen heeft. Als Baudet niet gewonnen had, zou niemand ophef hebben gemaakt over deze uitzending. Zo hypocriet zit de mens en de maatschappij ook wel weer in elkaar.

 8. Bears’den

  @ Ron

  En of Jinek links is!
  Het is niet zo dat omdat Jinek nu 1 aflevering 20 minuten over FvD heeft gepraat, die show nu rechts is.. Verre van zelfs!

  Trump, Thierry en alles wat rechts is, wordt 9 van de 10 keer belachelijk gemaakt..
  Gister moésten ze het wel over FvD hebben, maar dat zal niet vaak zo zijn!

 9. jahaha

  wat een schijnheilige doos die Jinek, eerst helemaal afmaken die Baudet en nu in een keer het allemaal vreselijk vinden. walgelijk. En die van Nieuwkerk hoe zou die het vinden als we allemaal over hem zouden beginnen , dat ie lekker de grachtengordel rooie rakker uithangt maar wel 500 K belastinggeld in zn zak vult en gewoon lekker in de buurt van Vorden woont , vreet en zuipt. schijnheilige gast!

 10. Sum Ting Wong

  Zo’n overwinning van Baudet doet de NPO razendsnel veranderen zeg. Zouden ze bang zijn voor hun salaris in Hilversum.

 11. Ron

  @Bears’den: waar maak je dat uit op dan? Ze ontvangt al weken lang alleen maar rechtse types aan tafel, oppositiepartijen nauwelijks gezien. Heeeel veel D66 omdat zo lekker makkelijk praat want die hoef je niet hard aan te pakken aangezien ze van dezelfde neoliberale club is. Nee hoor, je maakt mij niet wijs dat ze links is. Pauw idem.

 12. Roel

  Belachelijk hypocriet van Jinek want ze kan er namelijk zelf ook wat van.

  Is het niet de PVV of Baudet of Trump? Wat een dame is dit….niet te geloven!

 13. Sum Ting Wong

  Ron, alles behalve de FVD is links in dit land. FVD was de enige keuze voor de rechtse stemmert.

 14. Godefroy France

  Wat een hypocriet geneuzel van Engnek, voor de bühne en de kijkcijfers even deugen en correct spelen, als deze wind over is gewaaid komt de ware “Twamp, Wilders en Thierry” basher weer haar ware gezicht laten zien! Ze kan toch Hilly en Billy niet afvallen!

 15. Anti PVV

  Zo is het dynamische dennis allemaal aan tafef niet schiften.

 16. Ron

  @Sum Ting Wong: ja dat zeggen ze allemaal, het naar links of rechts opschuiven gebeurd al jaren. Maar van oorsprong zijn partijen gewoon neoliberaal rechts zoals VVD, D66, CDA en tegenwoordig ook PVDA. Zelfs GL heeft die trekjes.

 17. Remi

  Alsof Forum-stemmers zich moeten verantwoorden …
  Wat bij Jinek zéker niet gebeurt, is dat ze Turken uitnodigt
  die moeten uitleggen waarom ze op DENK hebben gestemd.

  Dát komt niet bij ze op, bij de Jineks van deze wereld.

  Overigens was die bewuste DWDD het meest afschuwelijke tv-programma
  dat ik óóit in m’n leven heb gezien.

 18. Ron

  Overigens moet je het met de FvD ook nog maar afwachten. Weet niet of het electoraat zo blij met ze gaat zijn als ze plannetjes van de VVD moeten gaan steunen. Volgens mij gaat het dan geen donder uit maken of het nu VVD of FvD is. Kortom: er veranderd niets. Het enige wat nog zou kunnen is het zo moeilijk maken zodat ze er niet onder uit komen om het kabinet te laten klappen omdat er in de 1e kamer totaal geen steun is. Ik denk dat het die kant echt uit gaat.

 19. Sum Ting Wong

  Maar zo erg is al dat gekijk naar de propaganda van de NPO ook weer niet, het is nu officieel dat vooral bejaarde babyboomers de ganse avond NPO laten aanstaan. Eb die zijn steeds minder relevant aan het worden.
  https://twitter.com/PietBakker/status/1109071440563920896

 20. cc

  Nee , Dat Baudet over de lijken van Utrecht politiek bedrijfde hoor je niemand.

 21. Sum Ting Wong

  cc, het is wel voldoende gepoogd om dat mee te laten spelen, maar ondanks de haatcampagne van oa de Volkskrant over dat vermeende gedrag van Budet vond de kiezer het niet interessant genoeg. No care was given. Haha mislukt

 22. Simon

  Prem heeft FvD een zetel extra bezorgd met zijn gescheld en mocht in de nabeschouwing van de verkiezingen niet meer aanschuiven bij DWDD. Boris van de Ham was uit de kaartenbak getrokken en wist gelukkig wat meer zinnigs te zeggen. Dat DWDD links is weten we wel. Misschien een gat in de markt voor John de Mol als die met een rechtse talkshow komt. En dan bedoel ik niet Jensen maar iemand die echt wat te melden heeft.

 23. Bears’den

  @ Ron

  Ik weet nu niet of je serieus bent, of dat je gewoon een reactie wilt uitlokken..
  Want geloof me nou, Jinek is zooo links als wat!
  En je hebt het over rechtse gasten, maar wie bedoel je dan?

 24. Roel

  Jensen heeft zeker wel wat te melden, misschien niet zo sterk op tv maar beluister zijn podcasts maar eens.

  Hij zegt hele raken dingen en ook nog eens gebaseerd op feiten. Tevens kom je er ook achter (podcast 15 geloof ik) waar dat getal ‘97% van de klimaatwetenschappers zegt’ vandaan komt. Je schrikt je het apelazerus.

 25. Joop55

  Door de lage opkomst weet het populisme altijd te overwinnen, dat was in 2014 en 2015 zo en dat is het nu weer, bij de TK verkiezingen over 3 jaar staat het verstandige volk weer op en zijn de FvD en PVV weer twee sneue splinterpartijtjes al la DENK.

 26. Ron

  @Bears’den: Nogmaals, waar blijkt het dan uit dat ze links is? Rechtse gasten, nou heb je even? Ollongren al meerdere keren, Jetten, de onvermijdelijke Wouter de Winther, die bretels (vrindje van Rutte) nou ga maar zo door.

 27. Sum Ting Wong

  Ron vindt alles wat niet utra extreem links is, rechts.

 28. Bears’den

  @ Ron..

  Gappie, die Olongren en Jetten zijn dus écht niet rechts..
  En idd, Jort is wel een beetje rechts, maar voor de rechts zie je zo goed dat Jinek, en redactie links is..
  Wordt er ziek van..
  Pauw is ook niet rechts, maar aan hem en de show merk je het niet.. Ben blij als hij weer terug is!

 29. Ron

  Aanname, en zo makkelijk om persoonlijk te worden. Doe eens niet.

 30. Ron

  @Bears’den: ik vind het nogal een aanname omdat te denken. Heb je het ze zelf gevraagd? Kortom: hoe weet je nu of ze links of rechts zijn. De vraagstelling kan soms van het niveau ‘advocaat van de duivel zijn’ waardoor het lijkt of iemand rechts dan wel links zou kunnen zijn. Maar misschien is het juist contra. Dat is goede journalistiek.

 31. robb

  Joost Eerdmans mag dat vinden en Frits Wester ook , Perm was onbeschoft maar zij geen rare dingen zoals journalist Bouman van Max eerder tros vergeleek Baudet zijn toespraak met wat er in de jaren dertig gebeurde ,dat was vanmorgen te zien bij wnl.
  Jord politiek correct met meel in de mond .

 32. Erik

  @Ron: leef jij onder een steen? Of wil je het gewoon niet weten? Jinek is een linkse talkshow en dat is overduidelijk, je merkt het aan alles. Opzich prima hoor maar kom er gewoon voor uit als NPO of als Jinek zelf. Diverse namen achter de schermen beweren dat ook. Een Rik Felderhof heeft daar ook weleens een uiting gedaan dat het gewoon lastig is bij de NPO om rechts georiënteerd te zijn.

  Dat Jinek links is, is gewoon waarheid. En waarom ga je er tegenin dan?

 33. Bears’den

  @ Ron

  Ik weet niet of en hoelang jij al Pauw en Jinek kijkt, maar als je dat vaak gezien heb, dan weet je dat het zo is..

 34. robb

  Volgens Jord is dwdd GroenLinks zeg dan ook dat elke morgen van 7 tot 9 en zondag morgen Wnl VVD is.

 35. liefkleinhertje

  In dat programma DWDD zat ook nog iemand die heet Splinter (rare naam ze hadden hem beter eendenbek kunnen noemen)
  Deze eendenbek had ook TOTAAL niks normaals te melden en dat alleen omdat hij zo graag aan dat soort praat tafels aanschuift.

 36. liefkleinhertje

  Die eendenbek heeft ook nog een vader die komt uit Noord Oost China.
  Dat is duidelijk te zien aan zijn Lombrozo hoofd.

 37. robb

  Ik zie bij Pauw en Jinek altijd journalisten van de telegraaf bijna nooit van de volkskrant of nrc

  Baudet zijn laatste baan was bij de nrc hoe rechts is hij.

 38. JandeHond

  @liefkleinhertje
  Splinter Chabot, vast familie van Bart. Flapdrol die Herman Brood op krabbeiaanse manier adoreert. Mensen die echt helemaal niks voorstellen dus.

 39. Ron

  @Erik: en wat dan nog, het programma en redactie kan dan nog wel links zijn, maar de persoon in kwestie Jinek en Pauw hoeven dat nog niet persoonlijk te zijn.

 40. Jan Hambon

  Een eenzijdig firum kan natuurlijk niet en wederwoord is belangrijk maar ik denk dat de invloed van DWDD massaal overschat wordt.

 41. Donald Dumb

  JandeHond.

  Splinter Chabot is een zoon van Bart Chabot…

 42. Boate Bjuster

  Is Ollongren al langs geweest om te melden dat Baudet de verkiezingen heeft gewonnen door Russische beinvloeding?

 43. Erik

  @Ron: je begrijpt het niet. Wat de persoonlijke voorkeur is van de presentatoren interesseert me echt helemaal niets! Dat is de discussie ook niet want als we praten over ‘Pauw’ en/of ‘Jinek’ dan neem ik aan dat het over het programma gaat. Zodra De persoonlijke voorkeur tot uiting komt in de programma’s dan is dat een slechte zaak. En dat is zeker het geval.

 44. JandeHond

  @Donald Dumb
  Dat moet dan wel een adoptie kind zijn, wie zou er nu met Bart Chabot willen cohabiteren.

 45. Niels

  Ik hoop alleen dat het niet zo afloopt als met Fortuyn!

 46. Ron

  @Erik: nou dat is juist wel de hele discussie in hoeverre de persoonlijke voorkeur mee weegt in de vraagstelling van de hosts.

 47. Henk

  Elke keer hetzelfde verhaal. Maar DWDD was nooit lief voor de SP. Kelder zit er dus compleet naast. Zijn aanwezigheid bij Buitenhof en Jinek is ongepast als beste vriend van de MP.

 48. Klaas

  @ Erik
  Ron en ook Dumb begrijpen het wel, ze willen echter aandacht door te doen alsof ze het “nie begraip”.

  Het beste is om dat soort kn€usjes gewoon te negeren.

 49. Eline

  @Henk
  Welterusten.

 50. Anti PVV

  Jort Kelder waait met alle winden mee, een niksnut.

 51. Agnes Lam

  Jord kletst maar wat. Rechts krijgt enorm veel aandacht bij Jinek en Pauw. Het ging de laatste tijd veel over Baudet. Hij kreeg heel veel gratis reclame van de NPO. Nooit kritische vragen wat betreft zijn gebrek aan feiten en niet deugende cijfers en zijn abjecte gedachten over rassen, vrouwen, naties, gesloten grenzen, uit de EU, enz
  Andere rechtse politici worden bij Jinek en bij Pauw, bijvoorbeeld van VVD, ook een stuk minder kritisch ondervraagd dan linkse politici. Atijd die, verre van objectieve, Telegraaf man erbij. Waarom niet eens een ander? Pauw en Jinek zijn, denk ik, ook VVD. Evenals steeds weer dezelfde politieke verslaggevers. Linkse politici worden vele malen kritischer en afkeurender bejegend. Was bij Pauw en Witteman al zo en nu nog steeds.

 52. chris?

  Kelder komt/kwam altijd graag bij DWDD. Overigens moet men die hooligan/Prem nooit meer een forum verlenen.

 53. chris?

  @Henk 18.08 en @Anti PVV 18.25 verwoorden de juiste mening over de kakker Kelder, een rechts mannetje, die tijdelijk Buitenhof mag presenteren en ook maar wat graag bij DWDD verschijnt en dan is het Matthijs voor en na.

 54. Umfufu

  Ze hebben NIETS geleerd van Fortuyn en doen het gewoon nog eens dunnetjes (!) over.

 55. Peterblom

  Het is absurd that tijs niet in gegerepen heeft by die schrewende nikker dat zijn die klootzakken die een ander oproen I’m terry koud te maken wat een idioot ze hij is een 2de volkerd uit zetten die vend en terug naar zijn roets

 56. Meneer Kaktus

  Iets later dan gepland, maar ik ga Virgien een theelepel mannenkwark toedienen.

 57. liefkleinhertje

  Aan dat tuig in DWDD wil ik nog even Freek de Jomge ,Thijs vd Brink ,Georgina Verbaan en vooral die van Praag (KNVB) niet te vergeten dat zijn ook haat zaaiers.

 58. Linda

  Helemaal met Ron eens, ik heb geen zin om op die nonsens van Bear force one te reageren.

 59. Linda

  En ojaaa dat valse hertje praat hier altijd zo liefdevol…. Wat een nerd!

 60. Annoniemus

  Het was ook een schandalige vertoning bij DWDD , en Matthijs zat erbij en keek er naar als een kip zonder kop .
  En dan die stuitende Prem met z’n onzin tirade dat sloeg nergens op , die ook op NPO1 radio gesubsidieerd onzin mag verkopen om 12 uur s’nachts!

 61. M

  Baudet flirt voor de zoveelste keer met rassentheorieën, fascistische symbolen en fascistische termen, en als daar dan volkomen terecht wat van wordt gezegd, ben je meteen aan het “demoniseren”.

 62. Huiskamer

  Die intense haat. Ingegeven door NPO/Radio1/RTL. Luister eens een ochtendje Radio1. Het is uitsluitend haat. Eng. Heel eng !

 63. P v VO...

  even een opleving voor GTST hoe zou dat komen??

 64. critikast

  DWDD lijkt op een vat van zichzelf overtuigde linkse BN-ers onder aanvoering van een overigens uitstekende presentator. Maar hoe ze met die engerd Baudet zijn omgegaan kan echt niet. het principe van hoor-wederhoor werd weer eens een uurtje lang fors opzij gezet. Die schreeuwlelijk Prem zit er ook weer bij. Kan nu niemand er voor zorgen dat deze engerd voorgoed de kliko in gaat ?

 65. Rob

  @P v VO… Sat 23 Mar 2019 om 8:37, en waar moet jij dan terug naartoe? Naar Indo-land?

 66. Zo ist, en niet anders.

  Hahaha, geweldig,…de BESTE heeft gewoon gewonnen. Hahaha.

  Heel links is over de rooie, ik lig al dagen in een deuk van het lachen, en voel me geweldig.!!

 67. anoniem

  Dus binnenkort wordt het verboden kritiek te hebben op deze rare man?

 68. Henk

  critikast ,Zo erg was het nu ook weer niet Splinter vvd Baarsma d66 zijn niet links te noemen om een vergelijk te noemen bij Jensen gebeurd toch elke week hetzelfde.

 69. Henk

  Zo ist, en niet anders ,17 % heeft op hem gestemd 83% niet het lachen vergaat je heel snel.

 70. TT

  Helemaal eens met lief klein hertje, vergeet ook niet Oemberto tan re noemen die zelf onbegrijpelijk Nederlands spreekt, Ikink K-likker en wat te denken over “hoogleraar” Corne Hanssen vab de UvU die vraagt om Volkert vd G. Dat is pas echt een doodsvedreiging. Hij doceert Berbers aan 24 studenten waarvan er 11 komen opdraven. Veel geld voor zoooo weinig studenten. Het is goed dat hij nu op non actief is gezet. Hij moet echt ontslagen worden. Slecht voorbeeld. Zaait dood en verderf.

 71. liefkleinhertje

  Freek de Jonge op het boekenbal (ik zou er nog niet dood gevonden willen worden) is toch om gek van te worden.
  Wie geeft die mislukte clini clown toch in hemelsnaam een podium ,deze linkse roverhoofdman is al meer dan 40 jaar niet meer leuk geweest.
  Het schijnt dat dit bejaarden mormel ook nog boeken schrijft nou dat zal dan wel van het zelfde niveau zijn als Bart Chabot.
  Deze hele subsidie zuipende linkse kliek voelt de hete adem der gerechtigheid daarom word er zo angstig gereageerd .

 72. liefkleinhertje

  Die Prem verdient een eerlijk proces voor een gemaskerd tribunaal waarna hij ogenblikkelijk afgevoerd moet worden naar de waalsdorpervlakte .

 73. ox

  Wel mooi dat al die bangmakerij en valse stemmingmakerij geen vat meer krijgt op kiezers,het demoniseer-trucje is uitgewerkt,herhaling van zetten

 74. Flexi

  @ox
  Nu maar hopen dat de partijtop weer niet weggeknald wordt.

 75. ox

  Klopt,de wanhoop en blinde haat zijn groot,fingers crossed

 76. anoniem

  @Flex: Ik voorspel dat er binnenkort twee mafkezen rondlopen met een cordon aan beveiligers om zich heen..

 77. ox

  Helaas is dat nodig,met de fascistische methodes van extreem links

 78. anoniem

  @ox: Tja en dat terwijl beide heren gemakkelijk met argumenten overwonnen kunnen worden…

 79. ox

  @anoniem;hopelijk pakt links die handschoen op,maar een cordon sanitair ligt toch weer op de loer,neem een voorbeeld aan het lagerhuis,fel maar wel inhoudelijk

 80. anoniem

  @ox: Een cordon sanitair ligt wel op de loer.. Meneer Baudet heeft iedereen die niet op hem gestemd heeft geschoffeerd.. En ik vrees dat zijn streven naar een blank Nederland, mensen gek zou kunnen maken..

 81. JohanV

  Prima uitzending van Jinek met goede gasten.

 82. chris?

  Zojuist weer genoten van de column van Youp van ’t Hek in de NRC. Het gaat dus over de De Grote Charlatan (Baudet) en anderen dwaallichten.

 83. chris?

  andere

 84. anoniem

  Ik ben benieuwd naar de eerste fittie tussen Wilders en Baudet, want die is ook niet helemaal blank.. :-)

 85. Flexi

  Ik lig nog steeds in een deuk over al dat linkse leed! hahaha kijk hun droom over een liefdevolle wereld waarin de mens in harmonie met de natuur leeft en alle mensen dezelfde linkse mening hebben en er nooit meer twijfel is over het groene evangelie eens uit elkaar spatten.Je zou er bijna medelijden mee krijgen. Bijna dan hè.

 86. henk

  Flexi hoe mooi zou het zijn .

 87. anoniem

  @Flexi: Leed? Groenlinks heeft het best goed gedaan! :-)

 88. Flexi

  Henk, het is naïviteit die aan andere wordt opgedrongen. De mens is per definitie niet harmonieus, anders had hij zich als soort biologisch nooit staande gehouden. De natuur is vijandig en wreed, niet harmonieus en de linkse mening is nog nooit harmonieus geweest. Denk aan het socialisme en het communisme dat een verleden heeft van geweld en terreur. We mogen best streven naar wat meer harmonie, maar de linkse politiek is zeker niet de juiste weg daarvoor.

 89. Flexi

  @anoniem, ik doelde op de bijna huilende reageerders hier

 90. anoniem

  @Flex: Oh? Ik lig al enige dagen in een deuk.. :-)

 91. Trudy

  Liefkleinhertje helemaal mee eens die linkse kliek van de DWDD opsodemieteren Jinek de hypocriet hoort aan tafel van DWDD…..weg weg weg met die sekte ze hebben veel te veel macht daarom komt recht zo op de mensen zijn het zat geindoctrineerd te woorden door een Ji nek of Thijs de zakkenvuller…

 92. Sven L.

  GroenLinks-stemmers zijn in grote mate studenten en scholieren die (oprecht) geloven in een schonere wereld.

  Over 10 jaar hebben ze allemaal een gezin, modale baan met dito salaris. Eens zien hoe ze er tegen die tijd over denken..;)

  Persoonlijk vind ik de klimaatpolitiek hysterische vormen aannemen. Zolang meer dan de helft van de Nederlanders nog te beroerd is om hun eigen huisvuil te scheiden, heeft het weinig zin om je in te zetten voor grensoverschreidende klimaatproblemen. Begin eerst eens met de rivieren, parken, dorpen en steden op te ruimen.

 93. anoniem

  @Sven L.: TJa, Nederland kan echt niet al het water van de rest van de wereld buitensluiten vrees ik.. De kop in het zand steken over het klimaat lijkt me niet echt een intelligente benadering.

 94. Ben

  Engnek jinek doet exact hetzelfde en al jarenlang eenzijdig geluid!
  Jaagd mensen naar pvv en fvd! Hoe dom kun je zijn als je nu nog denkt op deze manier wat te bereiken behalve dan het omgekeerde van wat je plan was te bereiken.
  Pauw is nog erger en dommer. En mattijsje is rijp voor een psychiatrisch instituut!!!

 95. Carola

  De Wereld Draait Door is eigenlijk één grote GroenLinks-show!!!
  Weg met die linkse graaier.

 96. Eheheherben Wennemars (Schaats L U L )

  Links luhhlen … rechts je zakken vullen.
  Zo is het, zo was het en zo zal het altijd zijn.

 97. HDS

  Gelukkig winnen FVD en PVV de volgende keer de landelijke verkiezingen en wordt Nederland eindelijk weer het land zoals het hoort te zijn!

 98. anoniem

  @HDS: een moeras met een paar hunnebedbouwers? :-)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.