Chantal Janzen ziet Eva Jinek als haar voorbeeld

Geplaatst op Fri 22 Mar 2019 om 15:15

Chantal Janzen is door het vertrek van Linda de Mol en Wendy van Dijk naar SBS 6 ineens dé leading lady van RTL 4. Toch zijn er nog steeds tv-dames waar ze zelf naar opkijkt. Dat geeft ze aan in gesprek met de NCRV Gids. Janzen noemt de naam van KRO-NCRV-ster Eva Jinek als ze gevraagd wordt of ze nog een lichtend voorbeeld heeft. “Ik vind het mooi wat Eva Jinek doet. Zij heeft naast de succesvolste talkshow een heel mooi onlineplatform. En Linda de Mol zal altijd een voorbeeld blijven.”

Wel vindt Janzen dat het nu allemaal wel heel veel over de Molletjes gaat. “In de tv-wereld draait het om wie John de Mol nu weer heeft binnengehaald. Hou toch op. Het verbaast me hoe mediamensen onze bezigheden zo belangrijk maken.

Daarom vindt Janzen het fijn dat ze in haar nieuwe programma Chantal Komt Werken met ónbekende Nederlanders werkt. “Het is bevrijdend om daar niet constant in te zitten. Ik heb echt respect gekregen voor veel beroepen.

Vindt ze het fijn dat zij nu de leading lady van RTL 4 is? “In ons vak willen we een ander soms van de ladder schoppen, als die te hoog opklimt. Ik vind juist dat we de krachten moeten bundelen.”

Talent moet blijven opstaan en ik wil dat heel graag stimuleren. Ook daarvoor is &C er, het draait niet om mij. In de toekomst helemaal niet meer, hoop ik.

F”oto: SBS
27 Reacties op “Chantal Janzen ziet Eva Jinek als haar voorbeeld”


 1. Maria

  De geblondeerde dames hebben dezelfde kapper?

 2. Pudding

  Valse bescheidenheid van dit arrogante blondje..

 3. Niels en ultra nationalistisch.

  Marxisten onder elkaar!

 4. Neil en young

  Narcisten onder elkaar

 5. M.

  Wat een dom en vervelend vrouwtje is dat! Jezus Christus hou toch je mond, er komt niets zinnigs uit deze juffrouwtje, onbenullig mens, je zult nooit Linda worden je komt niet eens in de schaduw van!!!

 6. Meneer Kaktus

  Zijn er van Eva soortgelijke filmpjes als van Chantal?

  #askingforafriend

 7. Lies

  Chantal is hartstikke lief, gaat met chauffeur en roze koffertje op pad om bij BN-ers te blijven slapen. But she aint no Eva Jinek.

 8. Anti PVV

  Chantal Janzen nu ben je een nul, slap slag volk hier.

 9. Donald Dumb

  Lies.Een tijd terug sprak ik met iemand uit de mediawereld die ooit werkte met Chantal Janzen… achter dat lachje en die dikke laag plamuur schuilt een waar sekreet. Mevrouwtje heeft divagedrag…

 10. Lies

  @Donald Dumb: algemeen bekend idd.
  Ik moet bekennen dat ik wel eens een Linda heb gekocht, een keer een Wendy en drie keer een Chantal. Qua tijdschrift, u begrijpt. Ik schaam me er nog steeds voor, heel diep.
  Wat deze dames uitdragen (en waar voor ik meer dan 5 euro betaalde) is ronduit triest. Power ladies my ass.

 11. Donald Dumb

  Die tijdschriften zullen niet al te veel diepgang hebben gehad denk ik.
  @Lies.

 12. Lies

  Donald Dumb: sorry maar ik heb ook geen diepgang als begrijpt wat ik bedoel.

 13. Donald Dumb

  Lies.

  Je naamgenote hier gelukkig wel.

 14. Joep

  Chantal valt stiekem volgens mij op Eva. Ze is normaal altijd best wel preuts, maar ze wilde wel naakt poseren met Eva Jinek.

 15. Actries van Houten

  Waarom noemt iedereen Linda de Mol toch altijd als voorbeeld. Ze kan niets anders dan kwisjes presenteren en is bijna net zo irritant als Mies Bouwman met haar geschreeuw en gegil. En gehinnik.

 16. Pakalu Papito

  Een volwassen vrouw van 40 die met een hoog kinderstemmetje begint te praten zodra de camera’s draaien. Verzin iets nieuws. Vervelend wijf.

 17. weethetbeter

  Jammer dat Eva een stuk intelligenter is dan Chantal .

 18. Eline

  @weethetbeter
  Helaas weet je niet beter.

 19. Woi!lter

  Waar blijven de kijkcijfers?

 20. Zo ist, en niet anders.

  Ik heb aan die Chantal nooit iets aan gevonden, het is een volwassen vrouw en Moeder, ze gedraagt zich als een kind van 12-13 jaar.
  Vreselijk, ik heb echt zo`n hekel aan dat soort mannen en vrouwen.

  En ik ben NIET JALOERS want ik heb zelf een geweldig leven.

 21. JohanV

  Goed gezegd Chantal, ga zo door.

 22. YouNeedUs

  goed man, 2 talentloze dozen.

 23. Ben

  Alsjeblieft chantal maak niet de fout om op haar te willen lijken. Je word nog als puur gezien. En engnekken als die walgelijke jinek zijn er dozijnen van op de staatsomroep!!!!

 24. Anton

  Links wijf.

 25. Moederkoek

  Anton, ze is rechts.
  Kijk maar op xvideos.

 26. KekkeKarel

  Zuur volkje hier.

 27. Henk

  Onzin bovendien van dat diva-gedrag achter de schermen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.