Nog steeds geen tv-aanbieding voor Carlo en Irene

Carlo Boszhard en Irene Moors hebben nog steeds geen aanbieding gekregen voor een late talkshow. Een opvolger van hun vroegere Life 4 You zit er voorlopig dus ook niet in. Dat laten ze weten in gesprek met De Telegraaf. Moors deed in januari een open sollicitatie voor een zaterdagavondshow van 22.00 tot 00.00 uur met haar collega Boszhard. RTL lijkt er geen oren naar te hebben. “Daar wordt op het moment nog niet over gepraat. Er moet ruimte voor zijn. En tijd“, zegt de presentatrice.

Misschien moet de wind in tv-land eerst even gaan liggen, aldus Moors. “Carlo is nu helemaal bezig met De TV kantine, ik heb de eer en vreugde dat ik mee mag doen in de speeltuin. Daarnaast loopt het seizoen ten einde en moeten we maar zien wat er gebeurt in tv-land. Eerst maar eens kijken hoe het ’slagveld’ er straks voorstaat.”

Boszhard is een exclusief RTL-gezicht, maar Moors heeft nog steeds geen onderdak gevonden. “De meest gestelde vraag aan mij is: ga je lekker terug naar RTL? Nou, ik ben niet uit op een zendercontract, het gaat mij er om waar iets leuk te maken valt.

Boszhard: “Veel mensen willen ons ook samen zien. Die vraag krijgen we constant van het volk, haha. Als je Bassie ziet, vraag je ook waar Adriaan is.

Moors stopte in 2015 met Life 4 You, omdat ze voortaan met haar kinderen wilde spelen op zondagen. Ze stapte in 2016 na 26 jaar bij RTL over naar SBS, maar daar is ze de laan uitgestuurd, omdat ze niet genoeg kijkers trok. Ze heeft nu alleen De TV Kantine nog.

De TV Kantine is op zaterdag om 22.00 uur terug op de buis bij RTL 4.

Het Telegraaf-artikel Carlo Boszhard en Irene Moors vieren jubileum ’De TV kantine’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen