Bridget Maasland slaat terug naar Mental Theo

Bridget Maasland wordt een beetje moe van de voortdurende kritiek die ze krijgt van haar voormalig TMF-collega Mental Theo. Dat zegt de presentatrice van RTL Boulevard in weekblad Story. Maasland maakte aan het begin van deze eeuw onderdeel uit van het vj-team van muziekzender TMF, net als onder meer Daphne BunskoekFabiënne de Vries en Sylvana Simons. Het is geen geheim dat het elke dag weer één grote bitchfight was achter de greenscreens van TMF. 

Volgens Mental Theo was met name Maasland heel erg gemeen. “Bridget is een beetje een aparte. Toen we beiden bij TMF werkten, was ze ontzettend gemeen naar sommige collega’s en ze haatte mij echt“, zei hij vorige maand in Nieuwe Revu.

Maasland vindt het flauw van Mental Theo, laat ze nu weten in de Story. “Mental Theo heeft wel vaker wat negatieve dingen over mij gezegd. Volgens mij zit er kortsluiting in het hoofd van die man.”

Misschien is hij heimelijk verliefd op me, maar ik niet op hem! Nee, sodemieter op. Ik moet er niet aan denken!“, roept ze in het blad, via Blendle.

Lees ook: Mental Theo: ‘Bridget Maasland is gemene vrouw’ (28 februari)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen