Jochem van Gelder mag verder bij Omroep Gelderland

Geplaatst op vr 15 mrt 2019 om 15:30

Jochem van Gelder had een heel andere tv-carrière voor ogen toen hij in 2010 uit onvrede opstapte als presentator van de NPO 1-hit Praatjesmakers. Hij wilde méér, vertrok en zat vervolgens twee jaar lang op de bank. Als redder in nood kwam SBS 6 om de hoek kijken, waar hij vijf jaar lang kijkcijferflops heeft gemaakt en toen op straat werd gezet. Gelukkig nam Omroep Gelderland hem in januari 2018 in huis voor de show Van Gelder VIP Vervoer. En daar mag hij dit jaar mee door.

Van Gelder begint volgende week met een nieuw seizoen van die reeks waarin Gelderse BN’ers centraal staan. De presentator treedt op als hun personal assistent voor één dag.

Wie doen er dit seizoen mee? De gastenlijst bestaat uit Jeroen Kijk in de VegteHarry SacksioniStijn FransenHans DorrestijnJules van HesseSuzan & Freek, Leonie Hesselink en Merijn van Haren.

Tijdens de rit in de speciale Van Gelder Vip Vervoer-auto voert Jochem gesprekken over de activiteiten van de dag maar ook over de ambities, angsten en drijfveren.”

Van Gelder Vip Vervoer is te zien vanaf zaterdag 23 maart om 17.20 uur bij Omroep Gelderland en wordt daarna ieder uur herhaald.

Foto: Omroep Gelderland








33 Reacties op “Jochem van Gelder mag verder bij Omroep Gelderland”


 1. Sapperdeflap zeg!

  Succes Jochem, met je ‘orginele’ format (uche uche). Gelderse BN’ers? Joh…

 2. Mark

  Krijgen we ook een vorm van Carpool Karaoke te zien?

 3. Baron

  Boze tongen beweren dat Jochem een ontzettende moeilijke man is om mee samen te werken.

 4. Gaathemnietworden

  Jochem van Gelder de Ron Boszhard van tien jaar geleden,Laat het een les voor Ron zijn,koester je baan want in de serieuze tv- hoek heb je net als Jochem niks te zoeken.

 5. Bep

  Ik heb liever Jochem dan Gordon.Ik vond het geen nare man.Succes daar Jochem.

 6. Bep

  @Gaathemnietworden…Ron is het sukkeltje van de Nederlandse tv, hij heeft ook geen zelfrespect.Laat zich overal belachelijk maken voor een paar grijpstuivers,sneu figuur.

 7. Berend

  Bep heb gelijk.
  Dan liever Jochem.

 8. Bart

  Zijn programma Praatjesmakers zou het wel goed doen op de vrijdag of zaterdagavond. Zou goed passen bij RTL4 of NPO1. Dit geld trouwens ook voor de quiz Dinges. Zou leuk zijn als beide terug komen. Kan met Jochem maar hoeft niet. Behalve de presentator hoeft er aan beide programma’s nagenoeg niets te worden veranderd.

 9. Baron von Habenichts

  Sterf Jochem van Gelder.

 10. Bears’den

  – The Friday Move –
  Nu met Wilfred Genee op BNR radio!

 11. Roxanne

  Idd ik zie liever Jochem dan die irritante narcist van een Gordon.

 12. Chiel Rockanje

  Doe mee met de makers, kom bij de TROS!

 13. aqua

  Mark Rutte heeft dingen toegezegd die hij helemaal niet waar kan maken zoals de energierekening en Wiebes die trekt zich al terug als er geld te halen valt zijn ze allert maar andersom geven ze niet thuis.
  Hij heeft al meer dingen beloofd waar niet van terecht kwam dus daarom let op op wie je stemt op 20 maart hij blijft een wolf in schaapskleren en als je stemt op de VVD kost het je alleen maar geld.

 14. burgos

  Toch een toffe kerel?

 15. Erik

  De kansloze regionale omroep Haha. Waar ze nog met hele oude camera’s werken lol

 16. liefkleinhertje

  Dat ze in Gelderland simpel zijn bewijst bovenstaand stukje wel.
  Het is gewoon te makkelijk om een betere dan die Jochem te vinden.

 17. @Erik

  Niets mis met de regionale omroep. Zou meer geld naar toe moeten.

 18. Harm

  Hij zit tenminste niet op de bank met een uitkering.

 19. Paul

  Achterhaald zijn de regionale omroepen en de kwaliteit is vaak k.u.t.

 20. Snob

  Tjong jonge wat een stoere praat zeker die sukkel van Baron von Habenichts ( naam zegt genoeg) ik heb al programma’s gezien van Jochem op TV GELDERLAND. Onwijs leuk en origineel. Dat past ‘m beter dan bij de commerciële … tja ik ben fan, al jaren maar ik kijk graag naar eerlijke oprechte en talentvolle mensen op TV die kwaliteit leveren op TV. Enne sorry dat ik je sukkel noem Baron van … Ik bedoel natuurlijk dat je een GROTE EIKEL BENT
  Waarvan akte!

 21. Baron von Habenichts

  Ga eens deaud vuile L U L.

 22. Baron von Habenichts

  Swiebertje was nog leuker,,,,

 23. Baron von Habenichts

  Sapperdeflap….

 24. Baron von Habenichts

  Rot op met je gevatte mimiek.

 25. Dreetje

  Gelukkig woon ik niet in Gelderland.

 26. B

  Mooi want de vorige serie was leuk genoeg om het voort te zetten .

 27. marco D Z

  Bij de regionale zenders weten ze vaak met bijzonder weinig middelen en mensen iets te maken, daar kunnen ze bij nationale publieke zenders wat van leren. Ik ben geen grote fan van Jochem, maar hij doet met plezier zijn werk. En hij voelt zich niet te goed voor de regionale omroep. Lijkt me niks mis mee.

 28. HJ

  Suzan en Freek??? En Jeroen KidV woont in Brussel, niet meer in Apeldoorn. Komt oorspronkelijk uit Zwolle. Dus hoezo BN’er uit GLD?

 29. Snob

  Dank je wel, Marco

 30. Coeus

  Toch mazzel dan, die achternaam.

 31. Judith

  @HJ Zo veel fake news in één reactie. Jeroen KidV woonde in Antwerpen (niet Brussel), woont ondertussen weer op de Veluwe (onmiskenbaar Gelderland) en komt oorspronkelijk uit Emmeloord (niet Zwolle). Info is allemaal redelijk makkelijk na te gaan. Kusjes!

 32. Kijker

  Jochem is heerlijk om mee samen te werken! Een kanjer! En ja het is heel jammer dat Praatjesmakers niet meer bestaat. Ik weet zeker dat het weer een succes zal worden, als het begint

 33. Snob

  Zoals altijd heeft de KIJKER gelijk ;)

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.