Jochem van Gelder mag verder bij Omroep Gelderland

Jochem van Gelder had een heel andere tv-carrière voor ogen toen hij in 2010 uit onvrede opstapte als presentator van de NPO 1-hit Praatjesmakers. Hij wilde méér, vertrok en zat vervolgens twee jaar lang op de bank. Als redder in nood kwam SBS 6 om de hoek kijken, waar hij vijf jaar lang kijkcijferflops heeft gemaakt en toen op straat werd gezet. Gelukkig nam Omroep Gelderland hem in januari 2018 in huis voor de show Van Gelder VIP Vervoer. En daar mag hij dit jaar mee door.

Van Gelder begint volgende week met een nieuw seizoen van die reeks waarin Gelderse BN’ers centraal staan. De presentator treedt op als hun personal assistent voor één dag.

Wie doen er dit seizoen mee? De gastenlijst bestaat uit Jeroen Kijk in de VegteHarry SacksioniStijn FransenHans DorrestijnJules van HesseSuzan & Freek, Leonie Hesselink en Merijn van Haren.

Tijdens de rit in de speciale Van Gelder Vip Vervoer-auto voert Jochem gesprekken over de activiteiten van de dag maar ook over de ambities, angsten en drijfveren.”

Van Gelder Vip Vervoer is te zien vanaf zaterdag 23 maart om 17.20 uur bij Omroep Gelderland en wordt daarna ieder uur herhaald.

Foto: Omroep Gelderland

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen