Mental Theo: ‘Bridget Maasland is gemene vrouw’

Bridget Maasland was echt een kreng in haar tijd bij TMF. Ze deed ongelooflijk gemeen naar haar collega’s. Dat zegt Mental Theo, die ook bij de muziekzender werkte, in de Nieuwe Revu. Wat dat betreft denkt Mental Theo dat de quiz De Zwakste Schakel op het lijf van Maasland is geschreven. Maasland begon in 1995 bij TMF en werkte in die tijd samen met onder meer Fabienne de Vries, Isabelle Brinkman, Ruud de Wild, Sylvana Simons, Tooske Ragas en Daphne Bunskoek.

Veel van hen moesten het ontgelden bij Maasland, meent Mental Theo. “Bridget is een beetje een aparte. Toen we beiden bij TMF werkten, was ze ontzettend gemeen naar sommige collega’s en ze haatte mij echt.”

Het was echt een wijvenstal, meent Mental Theo. “De veejays waren zomaar ineens allemaal bekend en dat leverde een vervelende concurrentiestrijd op die de sfeer niet echt ten goede kwam.”

Hoe kijkt hij nu tegen Maasland aan? “Ondanks het feit dat ik dus niet zulke goede herinneringen aan haar heb, vind ik het wel knap hoe ze zich in de jaren daarna omhoog geknokt heeft.”

Het Nieuwe Revu-artikel over Bridget Maasland kunt u lezen via Blendle.

Foto: TMF

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen