Jan Slagter is 65 geworden: ‘Elke avond powernapje’

Jan Slagter is vorige week 65 jaar oud geworden. Hij merkt dat de jaren gaan tellen, maar de baas van Omroep MAX is nog absoluut niet van plan om te stoppen. Dat vertelt hij in zijn column in MAX Magazine. Slagter is door het voltallige personeel van MAX verrast op een verjaardagslunch. Hartverwarmend, vindt hij. “De overval was compleet toen Martine van Os en Sybrand Niessen met mij opnamen maakten voor Twee jaar later“, aldus de omroepbaas uit Den Haag.

In deze achter-de-schermen-versie van 5 Jaar Later spraken zij met Slagter over wat hij de komende twee jaar wil bereiken. “Vier dingen, antwoordde ik: een huisje aan het water, het vaarbewijs, een zwemdiploma en definitief stoppen met roken.

Over twee weken, als hij de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, gaan ze het interview terugkijken. Maar aan met pensioen gaan denkt hij nog lang niet. “Ik voel me absoluut niet oud, werk nog zeventig uur in de week.

Toch gaan de jaren tellen. “Ik heb ’s avonds wel baat bij een powernapje van een halfuur. Echt stoppen, daar moet ik niet aan denken.

De hele column van Jan Slagter kunt u lezen op Spreekbuis.nl.

Foto: BNNVARA

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen