Willeke Alberti wálgt van The Roast of Johnny de Mol

Willeke Alberti moet het vreselijk hebben gevonden dat haar zoon Johnny de Mol meedeed aan The Roast. Ze vindt het namelijk een walgelijk programma. Dat laat de zangeres, bekend van hits als Chi-ri-bi-ri-bin pom pom pom en Wie komt er in m’n hokje, vandaag weten in het AD. Als Alberti wordt gevraagd ‘wie of wat met pek en veren het land uit mag’, dan noemt de zangeres direct The Roast. De show waarin BN’ers elkaar afbranden vindt ze ronduit verschrikkelijk om te bekijken.

Alberti zegt in de krant: “Er zijn nooit personen die ik weg wil hebben, maar een tv-programma waar ik niet van hou en waar ik nooit aan mee zal doen, is The Roast van Comedy Central. Dat vind ik verschrikkelijk en respectloos. Naar dat programma zal ik nooit meer kijken.”

Het programma Down Met Johnny van haar zoon vond ze wel leuk, zei ze ooit. “Dan belt hij me op en roept: ‘Mam, kun je aanwezig zijn op onze viewing, want we hebben een nieuw programma.’ Als ik dan zijn programma zie, ben ik ontroerd dat hij zo’n programma helemaal zélf heeft bedacht.

Het is niet de eerste keer dat Alberti een programma walgelijk noemt. Ze gebruikte dezelfde kwalificatie in 2014 voor de talkshow van Robert Jensen. “Robert Jensen nam iedereen in de maling, maar niet op een leuke manier. Ik ben daarom nooit in zijn programma geweest“, zei ze destijds.

Het AD-interview met Willeke Alberti kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Willeke Alberti krijgt reprimande van gewone vuilnisman (juli 2018)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen