Willeke Alberti krijgt reprimande van gewone vuilnisman

Willeke Alberti, de ex van John de Mol en de moeder van Johnny de Mol, heeft onlangs een uitbrander gekregen van een vuilnisman, ondanks hun verschil in sociale klasse. Hij sprak haar aan zonder haar BN’er-status in acht te nemen. Dat vertelt de zangeres in De Telegraaf. Alberti vindt het fijn als mensen haar behandelen alsof ze een gewone Nederlander is. “Ik waardeer het als mensen oprecht tegen me zijn als ik iets verkeerd doe. Dat het niet uitmaakt dat ik Willeke Alberti ben.

De vuilnisman was echt pissig op Alberti. “Net als iedereen zet ik het afval buiten. En als ik zoals laatst het plastic in de verkeerde bak doe, krijg ik op mijn donder. Terecht dat degene die het vuilnis verzamel, dan boos is.

Vindt ze het helemaal niet vervelend om behandeld te worden als een gewoon iemand? “Ik heb in het buitenland gewoond waar niemand me kende. Daar was ik gewoon ‘de vrouw van’ en dan heb ik het ook fijn. Eerlijk gezegd denk ik er nooit over na.

Voor sommige mensen is Alberti een sterartiest, terwijl er nu ook een generatie is die haar alleen kent als de moeder van Johnny de Mol. “Ik ben natuurlijk ook nog tante Perenboom bij Woezel en Pip, de stem van de moederfiguur in deze kinderserie. Als kindjes van drie, vier jaar een beetje huilen, zeg ik: ‘Hallo, ik ben tante Perenboom.’ Maar daarboven zit een andere generatie, ja. Dat is de enige groep die mij waarschijnlijk alleen kent als de moeder van Johnny.

Nou, hoe fantastisch is dat, om zo bekend te staan? Het maakt mij allemaal niks uit, ik weet wie ik ben.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen