Peter Lubbers staat nog steeds achter SBS-exit Beau

Peter Lubbers staat er nog steeds achter dat hij in 2015 als voormalig SBS-baas heeft besloten om na zes jaar niet verder te gaan met Beau van Erven Dorens. Dat heeft hij gezegd in het programma BM Talk. Van Erven Dorens keerde terug naar RTL en onthulde dat hij helemaal gek werd van de SBS-bazen. Ze zeiden zelfs nee tegen The Amsterdam Project. “Tegenover mij zat een man met een veel te dikke buik ongegeneerd nootjes te kauwen en mijn programma af te schieten.

Was Lubbers de man met de dikke buik? “Misschien bedoelt hij mij wel, dat weet je natuurlijk nooit, maar ik kan me niet herinneren dat hij dat bij mij gepitcht heeft. Ik heb wel een dikke buik, maar ik hou niet van nootjes. Ik denk niet dat hij mij bedoelde.”

Toch heeft Lubbers hem geen kansen gegeven bij SBS. “Ik was wel degene die uiteindelijk verantwoordelijk was voor zijn vertrek bij SBS. Daar sta ik eigenlijk nog wel achter, want ik vond hem minder bij die zender passen. Ik vond hem heel erg bij RTL passen, heel erg bij AVROTROS.”

Nu is Van Erven Dorens de gevierde man van RTL. “Het is een hele talentvolle man en ik vind het knap om te zien wat hij vanuit die eigenheid heeft gepresteerd. Hij heeft kansen gehad en gegrepen. Ik heb bij de afgelopen Televizier-Ring ook erg genoten van zijn speech; dat was erg terecht.”

Hard feelings? “Nee, zeker niet.”

De BM Talk met Peter Lubbers kunt u hier bekijken.

Lees ook: SBS 6 wilde The Amsterdam Project niet hebben (oktober 2018)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen