6 Inside al vijf weken lang een kijkcijferdrama

Het programma 6 Inside van Albert Verlinde en Jan Versteegh is al weken een kijkcijferdrama. Er zit geen stijgende lijn in de weekgemiddeldes. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De weekgemiddeldes van 6 Inside tot nu toe zijn 253.000, 170.000, 170.000, 153.000 en 156.000 kijkers. De afgelopen twee weken zijn dus veruit de slechtst bekeken weken tot nu toe. Deze week noteerde het programma zelfs zijn absolute laagterecord met een score van slechts 115.000 kijkers.

Het programma werd aangekondigd als Boulevard-killer. Verlinde gaf aan dat hij een programma wil waar de mensen de volgende dag over napraten bij de koffieautomaat. Dat gebeurde wekenlang over de lage kijkcijfers, maar dat verveelt op een gegeven moment ook.

Albert en Jan moeten wel heel grote vorderingen laten zien wil het nog lukken met hun programma. Het ziet er naar uit dat hun avontuur als televisieduo wel van heel korte duur is.

Net als iedere presentator met een tv-flop roepen Albert en Jan dat het programma net begonnen is. “Laten we wel wezen: we zijn pas een maand bezig, hè? Dat is helemaal zo lang niet“, zei Jan deze week.

Lees ook: Jan Versteegh sluit 6 Inside op late avond niet uit (donderdag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen