Myrna Goossen verbaasd: ’Tv vraagt me niet meer’

Myrna Goossen, de wandelende reclamezuil van Fletcher Hotels, vindt het bijzonder merkwaardig dat ze nooit meer gevraagd wordt voor televisie. Dat geeft ze aan in een vraaggesprek met Story. Ze wordt zelfs niet meer benaderd voor een eenvoudige invalklus, treurt Goossen. Niemand belt haar een keertje op. “Nee, dat valt me best wel op. Ik zie vaak genoeg dat er presentatoren tijdelijk moeten worden vervangen om welke reden dan ook. Ik word dan eigenlijk nooit gebeld.”

Hoe komt het toch? “Dat zou ook weer te maken kunnen hebben met hoe ik ben. Ik ben niet iemand die nummers van televisiedirecteuren in haar telefoon heeft staan, als je begrijpt wat ik bedoel. Zo zit ik nu eenmaal niet in elkaar. Het kan heel goed zijn dat het daaraan ligt.”

Gelukkig heeft ze nog inkomsten als het boegbeeld van Fletcher Hotels. “Ik ben al een paar jaar ambassadrice voor een bekende hotelketen, en nu mag ik ook de reclamespotjes voor hen bedenken en regisseren. Dus na al die jaren ga ik toch nog doen wat ik vroeger al wilde.

Ze wilde in een ver verleden namelijk de reclamebranche in. Maar: “De reclamewereld had toen de naam dat er heel veel cocaïne zou worden gebruikt. Dat leek me geen wereld waar ik in zou passen.

Het Story-interview met Myrna Goossen kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Myrna Goossen: ‘Tv-collega’s vinden mij zielig’ (oktober 2017)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen