Myrna Goossen: ‘Tv-collega’s vinden mij zielig’

Myrna Goossen heeft het gevoel dat tv-collega’s haar zielig vinden omdat ze geen programma meer heeft. Dat vertelt de presentatrice in Veronica Magazine. Goossen is naar eigen zeggen een gelukkige vrouw. “Dat wordt nogal eens in twijfel getrokken. Journalisten, maar ook collega’s denken dat ik het heel erg vind dat ik geen avondprogramma heb. Of dat ik niet met alles even goed scoor. Dan zeg ik: ‘Er is maar één ambassadrice van Fletcher Hotels, en dat ben ik’“, zo laat ze weten.

Ze is trots als een pauw op haar baan bij Fletcher. “Ik ben jaren geleden voor het programma Jetsetters twee dagen met de voormalig directeur op pad geweest. Hij vond mij loyaal en gedreven. Nu ben ik het gezicht van meer dan tachtig hotels.”

Op die manier bereikt ze toch nog de massa, aldus Goossen. “Nou ja, in het televisiewereldje vindt iedereen dat je héél zichtbaar moet zijn. Maar ik ben op een andere manier zichtbaar. Ik maak nieuwsbrieven voor de volgers van Fletcher. Dat zijn er zeshonderdduizend; dát zijn mijn kijkcijfers!

Ik ben ook helemaal niet verslaafd aan op tv zijn. Ik heb niet voor niets drie keer afscheid genomen. Vergis je niet, ik heb vroeger kei- en keihard gewerkt. De hele dag voorbereiden en dan anderhalf uur live in je uppie, dat is niet niks, dat is topsport.

Lees ook: Myrna Goossen kan met dode mensen communiceren (eergisteren)

Foto: Omroep MAX

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen