Viola Holt koopt hond, John de Mol betaalt

Viola Holt heeft in 2006 op kosten van John de Mol een hond gekocht. Hij heeft alle bijkomende kosten vergoed. Dat vertelt de boezemvriendin van Catherine Keyl in weekblad Privé. Er was een tijd dat Holt alles deed voor De Mol, maar nu belt hij niet meer. “Vroeger belde John en dan stond je bij wijze van spreken direct in de houding. Hij belde bijvoorbeeld met de mededeling: ‘Je moet meedoen aan een programma met Bridget Maasland: Woef, hoe word ik een beroemde hond?“, legt ze uit.

Aan deze show deden BN’ers met honden mee. Er was alleen één probleem: Holt had geen hond. “Mijn twee dobermannen waren net overleden, dus ik zei tegen John: Sorry, maar ik heb geen hond. Toen zei hij: Dan koop je er maar één op mijn kosten. Dat deed ik dan in die tijd. Maar nu belt John niet meer, hoor. Het is wel goed zo!

Holt deed onlangs mee als kandidaat aan het programma Project Rembrandt, een Heel Holland Bakt voor kunstschilders. Was dat een poging om weer in de schijnwerpers te komen? “Het was absoluut geen comeback.”

Tegenwoordig ben ik alleen nog maar te gast in televisieuitzendingen en dat bevalt me uitstekend. Ik word niet meer gebeld voor eigen programma’s. Joh, ik word zeventig dit jaar, dus het is wel mooi geweest!

Het Privé-interview met Viola Holt kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen