Martijn Krabbé hint opnieuw op vertrek bij The Voice

Martijn Krabbé hint vandaag in het AD opnieuw op een vertrek als presentator van The Voice of Holland. Dat is te lezen in de kiosk. Krabbé riep in november al in RTL Late Night dat hij zich kan voorstellen dat RTL 4 gaat vernieuwen en hij bijvoorbeeld alleen The Voice Senior overhoudt en zo’n geluid laat hij nu opnieuw horen. Hij staat open voor vernieuwing bij The Voice. “RTL moet zeker openstaan voor vernieuwing. Niet alleen bij de coaches, ook bij de presentatie“, zegt hij.

Ook als dat ten koste gaat van hem, aldus Krabbé. “Alle opties zijn bespreekbaar. Ik ben niet zo afhankelijk van The Voice als de mensen misschien denken. Ik zou het niet erg vinden om te stoppen, al zou daar wel iets tegenover moeten staan.”

Deze zomer zal dat nog niet gebeuren, weet de presentator. “Ik ben gevraagd de zomerse periode vrij te houden. Ik weet alleen nog niet welke ik ga doen: The voice of Holland, Kids, Senior of allemaal.”

De grote vraag is: gaat The Voice nou naar SBS of niet? “Voor zover ik het kan inschatten is de kans heel erg groot dat The Voice de komende twee, drie jaar gewoon bij RTL te zien is. Daarna is het de vraag: wil RTL nog zoveel geld uitgeven aan The Voice?

Het AD-interview met Martijn Krabbé kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Martijn Krabbé begrijpt niet dat hij nog op The Voice zit (november 2018)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen