Waylon boos over kritiek op Queen-optreden in DWDD

Waylon ergert zich flink aan de kritische reacties op zijn 21 minuten durende optreden in de woensdaguitzending van De Wereld Draait Door. Dat laat hij blijken op Twitter. DWDD gaf Waylon de eer om het Live Aid-concert van Queen te laten herleven en dat deed hij vol overgave. Af en toe zat hij er wel even naast en dat leidde tot kritische reacties op Twitter en de daaropvolgende headlines in de media als ‘Niet iedereen blij met Waylon’s Queen-tribute’. Vermoeiend, vindt Waylon het.

Er waren veel positieve reacties op de socials, maar ook veel negatieve. “Dit is écht niet om aan te horen. Legendarisch slechte tv, DWDD“, zei iemand bijvoorbeeld. En een ander: “VALS VALS en te ruw en te hoog gegrepen helaas.

Jammer, vindt Waylon. “Heb zojuist DWDD teruggehoord. Enkele uitschieters maar geloof me, dat gebeurde Freddie ook regelmatig! Waarom? Omdat het live is zonder autotune. Dat bent u natuurlijk allang niet meer gewend?! Wilt u alles weer perfect horen? Morgen is The Voice weer op tv, kunt u verder zeiken.

Hij besluit: “En het klopt dat ik Freddie Mercury niet ben… En daar ben ik oprecht heel gelukkig mee! Voor alle lieve mensen die het in ieder geval konden waarderen… Wij danken u! ❤️

De beelden:

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen