Marijke Helwegen na borstontploffing: ‘Veel betere seks’

Jarenlang was Marijke Helwegen (70) in ons land hét boegbeeld van de plastische chirurgie. Ze propageerde in de media allerlei behandelingen en liep vooral te koop met haar enorme borstpartij. Eind vorig jaar veranderde alles toen haar nepborsten per abuis ontploften. Ze heeft nu besloten om het bij haar bescheiden A-cupje te houden en dat bevalt alle betrokken partijen goed. “Mijn man Harry (71) vindt me ook veel aantrekkelijker geworden en geloof me dat het ook voor de seks beter is.

Mist ze haar grote borsten niet? “Ik moest in het begin best wennen aan die platte voorkant, maar merk dat ik in dit lichaam veel blijer ben“, zegt ze in de Privé.

Grote borsten zijn eigenlijk helemaal niet prettig, ontdekte Helwegen. “Ik voel me nu strakker en mijn ranke lijfje is definitief verlost van die twee zware siliconen. Ik heb nu mijn eigen, bescheiden A-cup terug en geloof me, daarmee kun je veel beter uit de voeten.”

Ze kan nu zelfs sporten. “Sinds kort ben ik weer gaan hardlopen. Ik vlieg ondanks mijn leeftijd over de weg. Ik loop nu twee keer per week.”

Het Privé-interview met Marijke Helwegen kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Borsten societyster Marijke Helwegen ontploft (15 december 2018)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen