Jan Roos aan de slag voor Veronica Inside

Tv-opiniemaker Jan Roos gaat aan de slag voor Veronica Inside. Hij wordt columnist in het radioprogramma van Wilfred Genee. Dat heeft hij laten weten op Twitter. Roos heeft het idee dat hij om zijn rechtse meningen wordt tegengewerkt door sociale media als Twitter en YouTube. Zo zou Twitter volgers van hem afpakken en zorgde YouTube er continu voor dat hij geen geld kon verdienen aan zijn videocolumns aldaar. Nu krijgt hij een podium bij de mainstream media.

De opiniemaker, die een goede verstandhouding heeft met Genee, is erg blij met deze klus. “Deze week begin ik als columnist bij Veronica Inside van Wilfred Genee op Radio Veronica. Vreselijk veel zin in. Woensdag de eerste“, zegt hij, wijzend op de uitzending van vanmiddag.

Gaat hij straks ook zijn radioshow Echte Jannen weer maken, maar dan in de nacht van Radio Veronica? “Dat durft niemand aan. Hahaha.

Roos gaf eerder al aan dat hij graag een politiek programma zou maken met Genee. Hij denkt aan een soort Veronica Inside, maar dan over voetbal.

Dat het er nog niet is, is belachelijk. Het lijkt me een fantastisch concept. Daar heb ik vaak over nagedacht en over gebrainstormd.

Foto: BNNVARA

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen