‘Nieuwe casting director GTST is een leugenaar’

Susanne Groen, de nieuwe casting director van de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden, is een grote leugenaar. Dat heeft haar voormalig werkgever Harry Klooster gezegd tegen 6 Inside. Groen meent dat ze vroeger bij Harry Klooster Casting ook al de casting van GTST deed. “De laatste vijf jaar dat ik bij Klooster Casting heb gewerkt heb ik de casting gedaan van Goede Tijden Slechte Tijden. Dat was eigenlijk ook de eerste serie die ik zelfstandig heb gecast“, gaf ze aan.

Er zitten nu ook nog mensen in GTST die door haar gecast zijn, aldus Groen. “Er zitten ook nog steeds mensen in die ik ooit heb gecast, dus dat is wel heel leuk.”

Volgens Klooster liegt Groen dat ze barst. “Over Suzanne Groen: absolute onzin. De casting werd al die jaren gedaan door Marijke Vrijlings, samen met Diane del Hes. Zij regelden ook de contracten. Ook nadat ik het bureau verkocht had. Suzanne Groen deed alle commercials en was hoofd figuratie, maar ja: dit is niet bepaald de eerste leugen van Suzanne Groen. Dat is nogal een uithaal van meneer Klooster naar Suzanne Groen toe.”

Groen laat in een reactie weten dat ze zich hier totaal niet in herkend en dat ze wel degelijk de casting van GTST heeft gedaan. “Ik weet wel dat Harry en ik niet meer dik met elkaar zijn.”

EndemolShine ondersteunt het verhaal van Groen, aldus 6 Inside.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen