Bert van der Veer geeft Wendy van Dijk advies

Wendy van Dijk is een beetje de Mattie Valk van de televisie: stevig in het zadel, maar een waardeloos imago. Ze lijkt zelf niet in te zien dat ze het alleen maar erger maakt door een exorbitant duur cadeau aan haar zoon te geven en dat op Instagram te plaatsen om de sponsor blij te maken. Kan ze het tij nog keren? Tv-kenner Bert van der Veer geeft in Veronica Magazine een welgemeend advies. Hij denkt dat ze terug moet naar de Hart in Aktie-tijd, toen de mensen haar nog leuk vonden.

Wat moet Van Dijk doen? “Stoppen met het blad, stoppen met die fitnessapparatuur, veel bij de kinderen zijn en op zoek gaan naar een formule die haar het Hart in Aktie-gevoel teruggeeft.

Die fitnessgekte van Van Dijk helpt haar ook niet hoger op de sympathieladder. De presentatrice onthulde onlangs dat ze soms een afspraak met een vriendin afzegt die al heel lang staat omdat ze even lekker wil sporten.

Van Dijk is ook in het nieuws vanwege de scheiding van Erland Galjaard. Net als zij stapt ook hij over naar Talpa/SBS. Is dat wel handig? “Ja, natuurlijk! De meeste programma’s van Linda de Mol worden geregisseerd door haar ex Sander Vahle. En Belinda Meuldijk schrijft nog steeds teksten voor Rob de Nijs.

Bronnen beweren dat Van Dijk alleen overstapt omdat ze inside information zou hebben over de toekomst van The Voice, dat mogelijk naar SBS verhuist. Zou ze ook zijn overgestapt als dat niet zo was? “Dat zou niet slim zijn. Natuurlijk heeft SBS werk voor een presentatrice van haar statuur (DanceSing zou kunnen), maar ̇t succes zal altijd minder zijn.

Wat zegt het eigenlijk dat RTL haar is kwijtgeraakt? “Dat het ze slecht lukt sterren te koesteren en te binden. Dat is meer dan een financiële kwestie; sterren houden van een warm bad.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen