Bert van der Veer geeft Wendy van Dijk advies

Geplaatst op Thu 21 Feb 2019 om 15:30

Wendy van Dijk is een beetje de Mattie Valk van de televisie: stevig in het zadel, maar een waardeloos imago. Ze lijkt zelf niet in te zien dat ze het alleen maar erger maakt door een exorbitant duur cadeau aan haar zoon te geven en dat op Instagram te plaatsen om de sponsor blij te maken. Kan ze het tij nog keren? Tv-kenner Bert van der Veer geeft in Veronica Magazine een welgemeend advies. Hij denkt dat ze terug moet naar de Hart in Aktie-tijd, toen de mensen haar nog leuk vonden.

Wat moet Van Dijk doen? “Stoppen met het blad, stoppen met die fitnessapparatuur, veel bij de kinderen zijn en op zoek gaan naar een formule die haar het Hart in Aktie-gevoel teruggeeft.

Die fitnessgekte van Van Dijk helpt haar ook niet hoger op de sympathieladder. De presentatrice onthulde onlangs dat ze soms een afspraak met een vriendin afzegt die al heel lang staat omdat ze even lekker wil sporten.

Van Dijk is ook in het nieuws vanwege de scheiding van Erland Galjaard. Net als zij stapt ook hij over naar Talpa/SBS. Is dat wel handig? “Ja, natuurlijk! De meeste programma’s van Linda de Mol worden geregisseerd door haar ex Sander Vahle. En Belinda Meuldijk schrijft nog steeds teksten voor Rob de Nijs.

Bronnen beweren dat Van Dijk alleen overstapt omdat ze inside information zou hebben over de toekomst van The Voice, dat mogelijk naar SBS verhuist. Zou ze ook zijn overgestapt als dat niet zo was? “Dat zou niet slim zijn. Natuurlijk heeft SBS werk voor een presentatrice van haar statuur (DanceSing zou kunnen), maar ̇t succes zal altijd minder zijn.

Wat zegt het eigenlijk dat RTL haar is kwijtgeraakt? “Dat het ze slecht lukt sterren te koesteren en te binden. Dat is meer dan een financiële kwestie; sterren houden van een warm bad.

Foto: SBS
26 Reacties op “Bert van der Veer geeft Wendy van Dijk advies”


 1. Ron

  BERT VD VEER?? omg een fossiel…en relikwie uit t omroepmuseum. Wie wil daar iets van horen. Please blijf in Muiden zitten sn shut up man!

 2. xandertje

  Hou op over Wendy aub, is het niet waard. Stel er kijken 2.000.000 mensen naar the Voice. Hoeveel mensen zouden er kijken als niet zij maar een ander het zou presenteren? Echt geen een minder hoor, misschien zouden er juist meer mensen kijken!

  Klaar mee nu.

 3. RaymondVL

  “Stoppen met het blad, stoppen met die fitnessapparatuur…” Wat dacht je van stoppen met het cokegebruik of nog beter…. stoppen met tv en eventueel radio? Gewoon opkrassen met die arrogante gratenbaal!

 4. Tijl

  Hoeveel jaar zit ze straks bij Talpa? Erland heeft een contract van vijf jaar gekregen… Denk dat Wendy de nieuwe Jack Spijkerman is.

 5. Luizenmoeder

  Sinds wanneer konden we ook alweer tijdreizen??

 6. Mark

  Denk je dat het Wendy wat boeit dat ze niet sympathiek gevonden wordt. Die gaat echt niet stoppen met haar blad en andere activiteiten! Lekker mee doorgaan en boeien wat die reaguurders (1% van NL!) vinden. Die hebben lekker geen leven en al helemaal geen dikke bankrekening. Who’s laughing now?

 7. Godefroy France

  Vieze oude man getver. blijf bij je dito wijf getver. dit ranzig koppel moet tegen zichzelf in bescherming worden genomen !!!

  Ze willen zich zo graag naakt aan den volke vertonen, zelden zo’n ranzig libidodempende vertoning gezien, br br br br verdwijn uit de publiciteit !!!!

  Nee hoor, advies geven aan een totaal losgeslagen nonvaleur, aanstellerige golddigger, het enige kunstje dat ze begrijpt is de bovengeplaatsten pijpen,
  br br br

  BNNers who needs them!?!?!?

 8. Rubicon

  De man heeft een punt

 9. Franklin

  Bertje van der Veer…..??….. Ach gossie….. jochie toch…….

 10. LLRV

  ” … sterren houden van een warm bad.”

  Sterren houden niet van een warm bad. Totale onzin! Sterren houden maar van EEN ding.

  Moest weer eens aan Theo Maassen moeten denken …

 11. jroen

  Wendy komt terug met Hart in Actie.

 12. Laurens

  Wendy moet ook gewoon terugkeren als Ushi en (on)bekende mensen die vermomd mensen bedanken voor hun hulp/inzet of gewoon zomaar.

 13. Barbara

  One big issue with coke is how it makes you feel in yourself and how you come across to others when under the influence. The two don’t always match up. You might think you’re being really witty and outgoing, when other people just think you’re a twat.

 14. Idioot

  @Laurens.

 15. aqua

  Er is maar een advies en dat is OPSTAPPEN.

 16. Peter

  Wendy van Dijk heeft geen enkele zelfreflectie of gevoel voor realiteit. Vroeger noemde je zulke types nouveau riche met gekochte smaak.

 17. Johnny👀

  Ik vind die Bert en Wendy wel een geschikt koppel, zien er niet uit, niemand wil ze op tv zien, zijn niet vies van een flinke snuif, en nog meer maar heb al te veel woorden vuil gemaakt aan die 2.

 18. Mohammed Cohen

  Wendy moet gewoon weer racistische typetjes maken…..daar is die media-hoer goed in…

 19. Joop55

  Wendy het schoolvoorbeeld van een en al fakeheid dat zijn weerga niet kent, en ja het klinkt wel zo maar ben het niet, jaloers.

 20. Anoniem

  Geachte heer Van der Veer,

  Zojuist heb ik slecht gegeten, geeft u mij eens advies.
  Of wat dacht je van: ik heb gonorroe, geeft u mij eens advies.
  Of deze: als al het slechte ongelimiteerd door mag blijven gaan en het goede beperkt wordt of moet worden, wat moet ik dan doen? Geeft u mij eens advies?
  Of euh… als je zo vaak euh zegt dat je het telt, wat moet ik dan doen? Geeft u mij eens advies.
  Of als ze zeggen je stinkt, je ziet er niet uit, en je bent irritant, geeft u mij dan eens advies? Behalve dan advies over wat ik moet doen om niet te stinken, er wel uit te zien of om niet irritant te zijn. Kun je nu nog advies geven? Je wist het toch zo goed? Ohhhh dus het heeft wel een oorzaak dat ik single ben? Daar kom je nu pas mee, na 40 jaar. Wel een beetje laat he? Nadat je telkens vanaf je 15e zegt JIJ KOMT WEL AAN EEN VROUW.

 21. Dreetje

  Nou nou, Bertje van der Veer heeft kritiek op Wendy. Wendy, je mag best even bij mij komen uithuilen, hoor.

 22. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Hoe heet die boer bij Wallace en Grummit?

  Anyways. Bert heeft een scherpe blik.
  En Wendy kan het beste Shownieuws gaan presenteren.
  Dan gaan wij kijken wie de slag om de kijkertjes gaat winnen.
  Kwalbert of Verwendy.
  Wij gokken op Verwendy.
  Galjaart trapt Kwalbert eruit. Pomtidomtidompom. Doeidoei.

 23. Krelis A.

  De term “sterren” wordt te pas en te onpas gebruikt om deze slaafse volgers van de grote zenderbaas en geld te brandmerken. Dit is nou net een voorbeeld van een doorgeslagen cultuur. Sterren zijn mensen die iets op eigen kracht hebben bereikt. kijk naar ons handjevol topsporters die succesvol zijn in het buitenland, Artiesten die met hun talent en repertoire volle zalen trekken in binnen en buitenland. (Jaap van Z. en Andre R.) Geen karikaturen die toevallig met de juiste zenderbons of platenboer zijn getrouwd, of nog erger, de zoon/dochter/neef/van…

 24. Huiskamer

  Mensen zien direct het verschil tussen leuk-doen en leuk-zijn. Net als die Linda de M. Totaal geen interesse in mensen. Of we dat niet door hebben.

 25. Geronimo

  Ik heb advies voor Bert. Bij chronische carius wil een kauwgompie met mintsmaak wel uitkomst bieden.

 26. Ernst

  Als iedereen maar blijft roepen dat Wendy een naar mens is dan ben je kansloos in de show wereld.Ik vind het gewoon een vakvrouw met veel talenten en ondernemers instinct. Veel respect voor haar.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.