Alberto Stegeman vreest niet voor ontslag bij SBS 6

Geplaatst op Thu 07 Feb 2019 om 15:45

Alberto Stegeman heeft niet het gevoel dat hij op de wip zit bij SBS 6. Hij is immers nog twee jaar verbonden aan de zender. Dat heeft de presentator gezegd op Radio 538. Door de ontslaggolf bij SBS 6 ontstonden er gisteren geruchten over de toekomst van Stegeman bij de zender. Daarop besloot de zender om een persbericht te versturen dat hij vorig jaar een contract heeft getekend dat hem in 2019 en 2020 aan Talpa Network verbindt. De presentator hoeft zich dus geen zorgen te maken.

Stegeman is nooit bezorgd geweest. “Nee, want ik wist al veel langer dat ik zou blijven, dus volgens mij is dat persberichtje ook een beetje in antwoord op de geluiden van gisteren. Van: ‘Wie is de volgende?’, en: ‘Alberto zal ook wel weggaan.’ Dat is absoluut niet waar. We hebben een tijdje geleden al afspraken gemaakt voor dit jaar en volgend jaar zelfs, dus daar was geen sprake van.”

Het persbericht was vooral om de gemoederen te bedaren, aldus Stegeman. “Dit is vorig jaar allemaal al beklonken, maar omdat er zo veel vragen kwamen, vonden ze het goed om het even in de kiem te smoren. Mensen kunnen zich gewoon blijven melden met verhalen.

Hij is wel geschrokken van het ontslag van Piet Paulusma en Rob Geus. “Ja, dat viel ook wel rauw op mijn dak. Ik vind het ongelooflijk jammer voor Piet en Rob dat ze na zo veel jaren trouwe dienst niet verder mogen. Ik vind het bijzonder jammer.”

Wat vindt hij van de plannen die John de Mol heeft met SBS 6? “Dat vind ik altijd ontzettend moeilijk. Ze hebben allerlei ideeën over zo’n zender, maar het zal je niet verbazen dat ik het jammer vind dat ik mijn collega’s kwijtraak en volgens mij is heel Nederland het er over eens dat je Piet niet zomaar weg moet doen. Blijkbaar zijn er andere ideeën vanuit de zender. Wat precies de overweging was, weet ik ook niet.”

Lees ook: SBS 6 met statement over Alberto Stegeman (vanochtend)

Foto: SBS
13 Reacties op “Alberto Stegeman vreest niet voor ontslag bij SBS 6”


 1. Donderdag

  Angela de jong brengt veel onrust met haar roddelen.

 2. johan derksen

  Alberto zou er goed aan doen om in 2020 naar rtl over te stappen.

  Die hebben een uitstekende tech redactie waar hij mee kan samenwerken.

 3. Witte Corneliszoon de With

  Met de naam Alberto kun je altijd nog aan de slag in de zuurstokkenkraam op de kermis.

 4. Curryworst

  Oh leuk.
  Dan kunnen we nog twee jaar genieten van Alberto met pruik en plaksnor rennend door de struiken en woonerven achter internetboefjes aan.
  Of was dat Kees van der Spek?
  Ach wat maakt het uit. Het blijft hapklare sensatie tv.

 5. Charrel Kip

  Alberto Stegejan gaat alleen maar achter kruimeldiefen aan of
  oplichters die hij j wel aan kan , zwaardere criminele durft hij niet
  een laf niet zoveel betekend programma…

 6. Charrel Kip

  Kruimeldieven…

 7. Roodkapje

  @Charrel Kip that was.

 8. Klemens von Metternich

  @ Charrel Kip
  Gefeliciteerd. Vierenveertig taalfouten in één onleesbare zin. Dat is een record! Het oude record stond sinds 1973 op naam van mijn oom Harry, die zijn hele leven in een instelling verbleef voor mensen die leden aan de unieke combinatie van hondsdolheid, een waterhoofd en overmatige speekselvloed.

 9. Charrel Kip

  Is dat goet Nederlands…

 10. zware van nelle

  de naweeen va tokkie tv

 11. Simon Crotum

  Stegeman moet gewoon worstjes blijven maken voor Ria op haar borstjes.Dit is net zo’n kul als heel sbs 6 t/m23.Ik geef ze nog 5 jaar en dan is t gedaan met die lineaire tv in Hilversum e.o. met hun snobistisch elitair links grachten(onder de)gordel gelul!

 12. Flipse

  Van mij mag Alberto Stegeman van de buis. Zoveel bijzonders brengt hij niet. Inderdaad, wat hier al eerder is gezegd: hapklare sensatie tv.

 13. Mr X

  Die Stegeman begint steeds meer op Gordon Ramsay te lijken

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.