Jan Versteegh sluit 6 Inside op late avond niet uit

Jan Versteegh sluit niet uit dat 6 Inside naar de late avond van SBS 6 verhuist als de kijkcijfers tussen zes en zeven uur zo slecht blijven. Dat heeft hij gezegd in De Coen & Sander Show op Radio 538. Na een maand zijn de kijkcijfers van 6 Inside nog steeds ontzettend laag. “Het kan ook best zijn dat we besluiten dat het naar een ander tijdstip gaat. Misschien gaat het ook wel een keer naar laat op de avond, weet ik het, maar voorlopig zitten we om zes uur“, aldus de Rotterdamse presentator.

Heerst er paniek op de redactie van 6 Inside? “Nee, bij mij in elk geval niet en ik geloof bij Albert ook niet. We hebben die tijd gewoon gekregen en ik denk dat het ook reëel is dat als je een zender hebt die het vooravondgehalte nog niet zo sterk heeft dat je de tijd krijgt om te bouwen. Zes uur is ook hartstikke vroeg. Of het dan gaat lukken, dat zal de tijd moeten uitwijzen.”

6 Inside trekt om zes uur zo’n 150.000 kijkers. Veel mensen zijn dan gewoon nog niet thuis, meent Versteegh. “Vroeger had je de 5 Uur Show en dat kun je nu ook niet meer voorstellen dat mensen om vijf uur en masse televisie gaan zitten kijken.

Het is Versteegh kennelijk ontgaan dat er in het uur voor 6 Inside maar liefst 800.000 mensen kijken naar het programma Tijd voor MAX op NPO 1. Oftewel: en masse.

Coen Swijnenberg: “Het is wel heel eerlijk zo: ik heb de cijfers van gisteren gezien en dat is dan wel echt zo weinig dat bouwen een lastige opgave wordt, lijkt mij.”

Versteegh: “Ja, het is zonder meer pittig. Dat ben ik met jullie mee eens, maar om na een maand al de handdoek in de ring te gooien: ik vind dat niet reëel.”

Alle gekheid jongens: je hoopt op meer cijfers, maar laat ons nou maar eerst lekker gewoon een tijdje dit programma op poten zetten. Laten we wel wezen: we zijn pas een maand bezig, hè? Dat is helemaal zo lang niet.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen