SBS 6 met statement over Alberto Stegeman

Alberto Stegeman heeft vorig jaar een contract getekend dat hem ook in de jaren 2019 en 2020 nog verbindt aan SBS 6. Dat heeft de tv-zender laten weten in een statement. De ontslaggolf van SBS 6, die onder meer Piet Paulusma en Rob Geus de kop heeft gekost, leidde ook tot onzekerheid over de positie van Stegeman. Die geruchten drukt de zender nu de kop in. “Talpa Network en Alberto Stegeman zijn hiervoor in 2018 een nieuw contract aangegaan voor de jaren 2019 en 2020.”

Rob Geus had tot 1 januari ook een tweejarig contract bij SBS 6, maar had bijna heel 2018 niets te doen. Dat geldt niet voor Stegeman. “Op 3 maart aanstaande gaat alweer het volgende seizoen van Undercover in Nederland van start. Later dit jaar volgt Stegeman Op De Bres.

SBS 6 wil helemaal niet af van Stegeman. “Undercover in Nederland is de laatste jaren een begrip geworden op de Nederlandse televisie. Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team.”

Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederland blootgelegd. Ook in het nieuwe seizoen haalt Alberto zaken boven water die de verbazing te boven gaan.”

Lees ook: Ontslaggolf bij SBS 6: Alberto Stegeman de volgende? (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen