Giel gaat eventueel Jackson-verbod Talpa negeren

Giel Beelen gaat een eventueel verbod op het draaien van muziek van Michael Jackson bij Talpa Radio negeren. Dat heeft de Radio Veronica-ster woensdag aangekondigd in Shownieuws. Jackson ligt onder vuur vanwege een nog te verschijnen pedodocumentaire, waarin hij wederom wordt beschuldigd van kindermisbruik. “Wat ik begrepen heb is dat het allemaal heel pijnlijk is en het ook echt wel tot in detail gaat over wat er dan gebeurd zou zijn“, zo laat de radiomaker weten.

Beelen vindt het vervelend dat zijn idool zo in het nieuws is. “Dat is alleen maar pijnlijk, ook voor mij als Michael Jackson-fan. Dat je denkt: godsamme, het zal toch niet waar zijn? Maar ik vind ook dat je niet je kop in het zand moet steken.

Als Jackson inderdaad een seriepedofiel blijkt te zijn, blijft Beelen toch fan van zijn muziek. “Ik ben wel heel erg van: het blijft sowieso The King of Pop. Ik ben wel echt iemand die los kan zien hoe iemand als persoon is en wat iemand als artiest betekend heeft.”

Niemand gaat mij verbieden om Michael Jackson te draaien. Tot aan de hoogste baas (John de Mol, red.). Dat krijg ik gewoon niet over mijn hart.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen